Szórakozás

MC Hawer Benyó Miklósról: Hónapok óta panaszkodott zsibbadásra, azt hitte, az ízületeivel van valami

Szabó Lilla
Szabó Lilla
Azt kéri, mindenki imádkozzon.

Ahogyan arról a 24.hu-n beszámoltunk, kétoldali szívinfarktust kapott Benyó Miklós, az MC Hawer és Tekknő formáció tagja. Állapota kritikus a műtétet követően.

A mulatós formáció másik tagja, Koczka Géza, azaz MC Hawer adott hírt zenésztársa állapotáról.

Azonnal kórházba szállították, életmentő műtétet hajtottak végre. Mint utólag kiderült, három fő ér közül a jobb és a bal oldali záródott el, a jobb teljesen, a bal pedig 90 százalékban. Emiatt egyébként ő hónapok óta panaszkodott zsibbadásra, azt hitte, hogy az ízületeivel van valami, de ez mind az előjele volt annak, hogy záródnak el az erek.

Hozzáteszi, a fellépéseikre is gondolniuk kell, a kérdésben egyelőre teljesen tanácstalan.

Azt mondták, hogy 24 óráig kritikus állapotban van, nagyon bízunk benne, hogy nem lesz nagyobb baj. Ha ebből felépül, sajnos vele akkor sem találkozhattok egy hónapig a színpadon. Ez csomó dilemmát vet fel jelen pillanatban, hiszen legalább 20 fellépés le van kötve erre az időszakra, megpróbálom egyedül megoldani, természetesen ebből ugyanúgy ő is részesül majd. Jelen pillanatban azt kérném, hogy imádkozzatok, szurkoljatok a gyógyulásáért! Aggódunk mindannyian, barátok, család, de bízunk a legeslegjobbakban!

@mchawer #infarktus #tekknomiki #mchawerestekkno ♬ eredeti hang - MC Hawer

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik