Szórakozás

Orosz Barbara: Ha 100 kiló súllyal, chipset zabálva jól megírod, valaki milyen undorító, attól a te életed még nem pont ugyanolyan boldogtalan?

FEM3
FEM3
A műsorvezető szerint Magyarországon olyan szintű rosszindulat fortyog az emberekben, ami miatt sokan inkább a strandolás élményéről is lemondanak.

Orosz Barbara jelenleg Franciaországban pihen, a minap Antibes egyik strandjáról posztolt bikinis fotót az Instagram-oldalán. Posztjában arról írt, hogyha egyetlen helyet kellene említenie, amit minden évben látni szeretne, az biztosan az említett térség lenne. Ahogyan ugyanis fogalmaz: „Van itt minden, mi szem szájnak ingere, csendes öblök, jazz fesztivál, puccparádé, szépséges hajók a távolban, a legújabb, hullámok felett repítő sporteszközök és luxus kifulladásig. De mégis.. olyan harmóniát érezhetünk, ami igazán különlegessé teszi az ittlétet.”

A műsorvezető azzal folytatta bejegyzését, hogy azért is imádja Franciaország partjait, mert meglátásai szerint a francia nők igazán magabiztosak és szeretik a testüket, nem egymással foglalkoznak, és nem is mondanak kéretlenül véleményt. Úgy véli, nemcsak a stílusukat, de az önostorozás-mentes, természetes önfelvállalásukat is el kellene sajátítanunk itthon.

Őszintén… eszembe nem jutna otthon levenni a felsőmet és önfeledten élvezni a fürdőzést… Miért? Mert Magyarországon olyan szintű rosszindulat fortyog az emberekben, ami miatt sokan a strandolás élményéről is inkább lemondanak. A test megbélyegzésének, a gondolatok kinyilvánításának mások életére, kapcsolatára, testére nézve olyan káros szintjét sikerült társadalmilag elővezetnünk, ami beteges

– jelentette ki.

Attól, hogy jó alpári stílusban egyesek kiírják magukból a frusztrációjukat, változik az életük? Mindenkinek más ad örömet, más az igénye, más dolgokat tud elfogadni és mást utasít el. Komolyan, ha 100 kg súllyal, infarktust kockáztatva, chipset zabálva, szar munkahellyel amit gyűlölsz, emberi kapcsolatok nélkül, akikkel beszélgethetnél, jól megírod, hogy valaki milyen undorító, csontkollekció vagy disznó, attól a te életed még nem pont ugyanolyan üres és boldogtalan? Ha változtatni akarsz, miért nem az az első, hogy magadon kezded? Talán nem tudod már a sok rosszindulattól, mi is tesz boldoggá? Mi lenne, ha frusztráltságod fokozása helyett abba tennél energiát, hogy kitaláld? Mások életével foglalkozni csak akkor érdemes, ha inspirációul szolgálnak, ha valamiért előre lendítenek. Ne várj külső segítséget! Csak magadra számíthatsz!

– zárta gondolatait.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik