Szórakozás

Kutyájukra bízták, hogy mi legyen a gyerekük neve

Nem azért, mert a kutyát sem érdekelte.

A 29 éves Courtney Brooks és 30 éves férje, Oliver egyszerűen képtelen volt eldönteni, melyik nevet adják a születendő gyereküknek. Ezért úgy döntöttek, kutyájuk, a kétéves spániel, Gus mancsába adják a döntést.

Persze az állatnak nem kellett felcsapnia az utónévszótárt, a pár  három névre leszűkítette a lehetőségeket, csak ezekből nem tudták meghatározni, melyik legyen a befutó: Casey, Brody vagy Jaxon.

Úgy tudott választani Gus, hogy a szülők felírták a három nevet három különböző labdára, aztán eldobták őket. Azt a nevet választották, amelyik azon szerepelt, amelyik labdát először visszavitte a kutya. Ez pedig nem más, mint a

Brody.

A pár most már azt mondja, hogy egyébként is ez a kedvenc nevük a háromból. A Casey egy családi javaslat volt, alapvetően a Jaxon volt az eredeti kedvencük, de aztán egy esküvőn meghallották a Brody nevet és az vált a favorittá.

Ha jönne a második gyerek, annak is neki kell nevet adnia

– nyilatkozta a Mirror szerint az anya.

A baba július 5-én született, azóta a spániel jó bátyjaként viselkedik vele. Az anya azt mondja, szerinte a kutya már korábban tudta, hogy állapotos, mint ő.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

| & (@olibrooks_coaching) által megosztott bejegyzés

A pár egyébként úgy ismerkedett meg, hogy a nő szerepelt egy randizós műsorban, a Flirty Dancingben még 2019-ben, ahol felkeltette a férfi figyelmét, aki felkereste az interneten. 2020 februárjában jöttek össze végül. Nem volt egy év, hogy befogadták Gust, majd 2022 szeptemberében kötötték össze az életüket. a Következő hónapban tudták meg, hogy gyereket várnak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik