Szórakozás

Jenna Dewan szerint tízéves lánya igazán tehetséges a sminkelésben

Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images
Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images
Ennek köze lehet ahhoz, hogy babakorától kezdve a színésznő mellett volt, amikor különböző szerepekhez sminkelték.

Jenna Dewan és Channing Tatum 2009 és 2019 között voltak házasok, ez idő alatt egy lányuk született, Everly. A színész-táncos a minap a People-nak adott interjút, melyben elárulta, legutóbbi észrevételei szerint a tízéves lánya igencsak tehetséges sminkelés terén.

Mellettem volt a sminkestrélerben, miközben dolgoztam, azóta, hogy… vannak róla fotóim hathetes korából, amikor velem volt a kocsiban a Született boroszkányok forgatásán. Elkezdett érdeklődni a sminkelés iránt, és nagyon ügyes.

Bár édesanyja elmondása szerint Everly egyelőre még csak egy játék-sminkkészlettel gyakorol, a színésznő szeretné, ha a lánya idővel az ő sminkjeit is elkészítené.

Tényleg meg fogom vele csináltatni a sminkemet. Ez egy nagyszerű ötlet, játékos. Még csak 10 éves, tehát fiatal, és más dolgokat is élvez, de biztosan jól elszórakozik majd vele. Imádja a csillámos szemfestéket, ahogyan én is. Szóval ez természetesen jön

– magyarázta Dewan, aki azt is megosztotta a lappal, hogy Taylor Swift múltheti koncertjére is a lánya öltöztette fel.

Tavasszal egyébként kiderült, hogy Victoria Beckham 14 éves lánya is ügyesen bánik az ecsettel, és már jó ideje képes teljes arcos sminket készíteni magának. A szülei viszont ezt csak otthon engedik meg neki, kifestve nem hagyhatja el a házat.

Kapcsolódó
Victoria Beckham azt mondja, 11 éves lánya a smink megszállottja
A divattervező szerint nagyon ügyesen is bánik az ecsettel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik