Szórakozás

Pár szép fotót akart, egy hegytetőn ragadt nászéjszakáján az ifjú pár

Nem épp a legideálisabb körülmények között töltötte nászéjszakáját egy fiatal pár a kanadai Albertában. Libegővel mentek fel egy hegy tetejére, hogy készüljön róluk néhány lenyűgöző fotó, lemenni azonban már nem tudtak.

Felejthetetlenre, de nem túl kellemesre sikeredett Jaclyn és Brennen McConnell nászéjszakája. A fiatal pár libegővel ment fel a Banff Nemzeti Parkban magasodó Sulphur hegy tetejére, hogy készülhessen róluk néhány fotó a lélegzetelállító panorámával a háttérben. A képek el is készültek, az ifjú házasok azonban másnap délelőttig a hegytetőn ragadtak – írja a BBC.

Jaclyn és Brennen közel háromszáz ember társaságában éjszakázott a hegytetőn álló turisztikai épületében, miután egy vihar miatt leállt a libegő. Azt mondják, az épület első emeletén többen pánikba estek, de a harmadikon, ahol ők is voltak sokkal nyugodtabb volt a hangulat. Bár nem esett nekik a legjobban az esküvői ruhájukban a padlón aludni, azért nem volt annyira rossz az élmény, mint a legtöbben gondolják.

A fiatal házasok azt mondják, a jövőben is bármikor szívesen libegőznek majd, csak arra fognak odafigyelni, hogy ezentúl mindig kényelmes ruhában legyenek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik