Szórakozás

Delhusa Gjon: Hívott az államtitkár, hogy Orbán Viktor szeretne gratulálni nekem

tv2
tv2
Úgy néz ki, akad felcsúti rajongója is a zenéjének.

70 éves lett Delhusa Gjon, az énekes ennek apropóján interjút is adott a Story magazinnak, melyben arról beszélt, noha egészsége engedné, hogy gyereket vállaljon 44 évvel fiatalabb párájval, de szerinte egyebek között türelme nem volna a projekthez.

Delhusa a közösségi oldalán megosztott egy hivatalos üdvözlést is, amit Orbán Viktortól kapott, és Nagy János államtitkár adta át neki. Ebben a miniszterelnök úgy fogalmaz:

Ha az embernek éppen nincs lehetősége ellátogatni a görög vagy albán tengerpartra, akkor elég belehallgatnia az Ön mediterrán életörömöt sugárzó slágereibe, hogy máris jobban érezze magát. Köszönjük, hogy több mint fél évszázados pályafutása során ma is ugyanazzal a lelkesedéssel hirdeti a zene gyógyító erejét, mint amivel annak idején, 18 esztendősen egy csapásra beleírta magát a magyar popzene történetébe. Engedje meg, hogy a 70. születésnapja alkalmából gratuláló családtagok, barátok, pályatársak és rajongók sorába állva én is tisztelettel köszöntsem, valamint jó egészséget, és zenélésben, motorozásban egyaránt bővelkedő éveket kívánjak.

Délután kaptam egy telefont, és legnagyobb meglepetésemre az államtitkár úr hívott, hogy Orbán Viktor szeretne gratulálni nekem. Kijött, átadott egy üdvözlőlevelet és egy nagyon finom italt.

fogalmazott a Mokkában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik