Szórakozás

Cicciolina: Nagyon rossz a kapcsolatom a fiammal, kénytelen voltam feljelenteni

Tulok András / RTL
Tulok András / RTL
Az ügyészség elrendelte, hogy Ludwig Koons többé nem léphet be anyja lakásába.

Az Olaszországban élő Cicciolina és fia, Ludwig Koons konfliktusa egyre komolyabbra fordul. Korábban előfordult, hogy Koons pénzt követelt és sokkolóval fenyegette meg anyját, aki erre rendőrt hívott. A 71 éves híresség a legutóbbi fejleményekről a Hot magazinnak számolt be, amit a Blikk szemlézett.

Nagyon rossz a kapcsolatom a fiammal. Kénytelen voltam feljelenteni, az ügyészség pedig elrendelte, hogy többé nem léphet be a lakásomba, sőt Rómába sem! Szeptemberben lesz a tárgyalás. Bízom benne, hogy olyan ítélet születik, ami alapján beteszik egy olyan helyre, ahol meggyógyulhat

– mondta Cicciolina, aki úgy érzi, tudja, hol rontotta el a gyermeke nevelését.

Most már tudom, hogy túl sokat tettem érte, elkényeztettem. Sokszor adtam neki több zsebpénzt, mint kellett volna… Itt hibáztam, de ezt már nem lehet jóvá tenni. Sajnos, hozzászokott. A végén már mindennap pénzt követelt tőlem, 100-200 eurót! Ezt megelégeltem, mire agresszív, goromba lett velem. Én tartottam el eddig. Már 31 éves! Az apja hívta Amerikába, de nem akar menni. Megváltozott a karaktere, csúnyán beszél rólam. Fáj, hogy van egy fiam, de mégsincs. Éjszaka is ezen őrlődök, nem könnyű. (…) Ahogy a fiam beszél rólam, az azt mutatja, hogy megváltozott, nincs benne szeretet az irányomba.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik