Szórakozás

Celebrandi: „Úristen, ez a Fecó lányban!” – Frohner Fecót meg kellett győzni, hogy jelöltje illik hozzá

RTL
RTL
Puskás-Dallosék és a Celebrandi többi férfiszereplője is úgy gondolta, Csenge tökéletes választás lehet a fodrász számára.

A keddi Celebrandiban Frohner Fecónak bemutatták a 24 éves Csengét, aki modellként, stylistként és sminkesként dolgozik. A fodrász eleinte nem lelkesedett azért, hogy a lánnyal randizzon, leginkább az zavarta, hogy az illető mindössze három hónapja szingli.

Frissen kijössz egy szakításból, nem tudom, hogy milyen kapcsolatból. Túlvan-e rajta? Nem akarok ilyen búfelejtő sztori lenne. Ez egy kicsit aggaszt

– fogalmazott Frohner, aki Csenge videóüzenete után kijelentette:

Hát, szerintem nem. Zavarna, hogy nagyon pörgős. Én is az vagyok, de ez a nagyon sok buli… A korából adódóan szerintem rengeteget szeretne bulizni, és én már egy kicsit nyugodtabb életre vágyom.

Puskás-Dallos Bogi azt mondta, meglepte a fodrász reakciója, mert úgy érezte, nagyon összeillenének a lánnyal.

Le vagyok sokkolva. Laza, jól fogalmaz, nem maníros, nem műcsaj, nem pózol, ösztönös. Nekem tök más volt a benyomásom, mint amit te mondasz

– mondta el az énekesnő, hozzátéve: Csenge egy szóval sem említette, hogy bulizós lenne.

Puskás-Dallos Peti is megosztotta nézőpontját, ő azt mondta:

Itt mindannyiunknak felcsillant a szemünk, hogy »Úristen, ez a Fecó lányban!«.

Frohner Fecó ezek után rájött, hogy olyan dolgokat magyarázott bele a lány üzenetébe, amik valójában el sem hangoztak.

Erről szól a mostani világ, hogy random döntéseket hozunk képek, videók által. Én ezt annyira nem kultiválom, nem szeretem. De rengeteg dolgot láttam a többieken és saját magamon, hogy hogyan reagálok. Azonnal bennem volt ez az elutasítás, és miért? Csenge videójánál is egyből bemagyaráztam valamit, hogy ez nem lesz jó. Miért van ez a belső reflex, hogy egyből elutasítok, miközben minden stimmel?

Végül a fodrász úgy döntött, szeretne adni egy esélyt az ismerkedésre Csengével.

A műsorrészletet az RTL felületén lehet megnézni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik