Szórakozás

Berki Mazsi: Sokszor bepánikolok, hogy egyedüli szülő vagyok, ugyanakkor megnyugtat, hogy van egy pótapukája a kislányomnak

TV2
TV2
Fontosnak tartja, hogy a férfienergia is szerepet kapjon gyermeke életében.

A napokban 32 éves lett Berki Mazsi, Berki Krisztián özvegye, aki a Hot magazin legújabb számában beszélt arról, milyen érzések kavarognak benne mostanság. Az interjút a Blikk szemlézte.

Ez egy határozottan jobb nyár, az idő sok mindenre gyógyír és megoldás, halványítja a történteket. Tavaly folyamatosan úton voltunk, menekültem a gondolataim elől, nyáron Balira utaztunk Emmácskával, sokat kellett foglalkoznom a lelkemmel. Az idei nyár nagyobb nyugalomban telik, legmesszebb Horvátországba utaztunk, az időnk nagy részét a Balatonon töltjük. Olyan emberekkel veszem körül magam, akiktől sok szeretet kapok. Minőségi időt töltök a szeretteimmel. Próbálom a lehető legjobban megélni a pillanatokat, próbálom megélni az örömöt, amit a gyermekem, a párom, a családom és a barátaim társasága nyújt

– mondta el a magazinnak.

Berki januárban költözött Székesfehérvárra másfél éves kislányával, Emmával jelenlegi párjához. Erről az interjúban azt mondta, jót tett nekik a környezetváltozás. „Minden sokkal nyugodtabb, a város pedig Budapesthez és a Balatonhoz is közel van. Együtt lakunk a párommal és a kislányával, és igazán hálás vagyok, hogy Zoli gondoskodik rólunk és szeret bennünket. Annak is örülök, hogy van még valaki, aki Emmát a testvéreként szereti” – fogalmazott.

Sokszor küzdök, bepánikolok attól, hogy úgy alakult az életünk, hogy egyedüli szülő vagyok Emma életében, hogy én vagyok az, akinek el kell majd indítania az úton, tőlem függ az értékrendje, a jövője. Ugyanakkor megnyugtat, hogy van egy pótapukája a kislányomnak. Tudom azt, hogy egy életrevaló gyermeket szeretnék nevelni, ezért fontosnak tartom, hogy a férfienergia is szerepet kapjon a gyermekem életében, hogy a szigor és a fegyelem is meglegyen. Egyre gyakrabban kikérem Zoli véleményét, hiszen ő az, akivel együtt élünk, akire támaszkodhatok. Miután ideköltöztünk, a párom segített bölcsődét választani Emmának. Bevallom, időnként nehéz kezelni ezt a helyzetet, és úgy dűlőre jutni, hogy egyik oldal se sérüljön, hogy egyik részről se legyenek túl nagy elvárások

– árulta el Berki Mazsi, hozzátéve: kislánya féltestvérével, Berki Krisztián és Hódi Pamela kilencéves lányával, Natasa Zselykével is szokott találkozni, idén már többször is nyaraltak együtt.

Amióta elköltöztünk Budapestről, ritkábban találkoznak a lányok, de aranyosak együtt, érezhető közöttük a testvéri kötelék. Sok hasonlóságot vélek felfedezni köztük, úgy külsőleg, mint belsőleg. Mindkettő egy angyal, az egyre szőkülő fürtjeikkel együtt.

Berki azt is elárulta, hogyan ünnepli a szülinapját. Mint mondja, már „nem nagy bulizós”, amióta gyereke van, jobban szereti „a pihenős, töltődős összejöveteleket”.

A születésnapomat Horvátország egyik legromantikusabb városában töltöttük kettesben a párommal

– árulta el, majd úgy folytatta:

Vannak bizonyos évek, amelyek mérföldkőnek számítanak; ez is egy ilyen év az életemben. Elkezdtem egy egészséges életmódot, sportolok; úgy érzem, jövőre, a krisztusi korra fogok igazán kiteljesedni nőként, anyaként, de ez a születésnap mindenképpen egy boldogabb élet kezdetét jelenti számomra.

Kapcsolódó
Berki Mazsi megmutatta új párját
Idén három férfinak mondott köszönetet apák napján.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik