Szórakozás

Több nő is szakított a párjával, miután megnézte a Barbie-filmet

Greta Gerwig alkotása nagy siker volt a mozikban, néhány kapcsolatot viszont próbára tett. A közösségi médiában egyre többen számolnak be arról, hogy a film megnézése után szélnek eresztették a párjukat.

Sorra dönti a nézettségi rekordokat a Barbie-film, ennek megfelelően rengetegen fejtik ki a véleményüket a filmről vagy arról, milyen gondolatokat ébresztett bennük.

A Mirror azt írja, hogy több nő is arról számolt be, hogy a film felnyitotta a szemüket, utána pedig nem tudtak mást tenni, mint szakítani a párjukkal.

Reddit Am I The A**hole fórumán egy névtelen felhasználó azt írta, hogy a párjával nézte meg a filmet, aki a moziból kijövet panaszkodott a feminista felhangok és a LMBTQ-közösségeket érintő témák miatt, addig fajult a veszekedésük, mígnem szakított vele.

Egy másik nő a TikTokon közölte, a Mattel-film felnyitotta a szemét, ezután döntötte el, hogy befejezi a kapcsolatát.

@shirly2916 #barbie #barbiemovie #breakup #gaslighting ♬ original sound - SHIRLY 🍭

Köszönöm, Barbie, hogy erőt és önbizalmat adtál nekem, ráébredtem, hogy jobbat érdemelek!

– írta.

A 27 éves dallasi Theresa Arzate a Twitteren osztotta meg, hogy (volt) barátja filmre adott reakciója volt az utolsó csepp a kapcsolatukban.

Gotham Megan a TikTokon azt mondta, a film egy tesztnek is megfelel egy randin.

Ha elmész megnézni a filmet egy sráccal, aki azt mondja: „Ken nem tett semmi rosszat, a patriarchátus jó”, akkor meg kell szabadulnod tőle!

– mondta, hozzátéve, hogy szerinte a rendező, Greta Gerwig ezzel filmmel próbálja megmenteni a nőket.

A 27 éves floridai Melanie Butler arról is posztolt a TikTokon, hogy reméli, hogy a heteroszexuális nők arra használják a filmet, hogy megismerjék a férfit, akit látnak.

Nicholas Balaisis, a kanadai Ontarióban élő pszichoterapeuta a Psychology Todayban elemezte a filmet. Azt írta, nem javasolja, hogy a randevúk során ezt a filmet használják tesztelésre, ugyanakkor szerinte hasznos tapasztalatokat lehet levonni abból, hogy egy férfi miként értékeli az alkotást.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik