Szórakozás

Peter Šrámeknek nincs ideje csajozni: A lányok jönnek, főznek egy jót és mennek haza

TV2
TV2
Azt mondja, beszélgetni is szoktak.

Peter Šrámek nemrég a Blikk Mizu? című műsorának vendége volt, ahol egyebek közt arról is mesélt, hogy mostanra már nem csak a hétvégéi, de a hétköznapjai is nagyon zsúfoltak: augusztusban közel 40 bulija lesz, de nem panaszkodik, hiszen mindig is erre vágyott. A sok munka miatt pihenni nem igen jut ideje, ha viszont mégis, leginkább filmnézéssel tud kikapcsolódni. Ezt pedig jellemzően egymagában teszi, saját bevallása szerint ugyanis annyira fáradt szokott lenni, hogy örül, ha egyedül végig tud nézni valamit.

Amikor a műsorvezető a szerelmi élete felől érdeklődött, az énekes a következőket mondta:

A lányok mindig jönnek-mennek. Komoly kapcsolatra, megmondom őszintén, nincs időm. Jönnek, meglátogatnak, főznek is nekem egy jót, és mennek haza. Szóval nincs időm csajozni. És nem tudnék annyi energiát adni egy nőnek, amennyit megérdemel. Szoktunk beszélgetni is.

Šrámek hozzátette, vágyik arra, hogy egy napon majd megállapodjon és családot alapítson, jelen pillanatban viszont még nem áll készen erre. Azt viszont tudja, hogyha a születendő gyereke zenei pályára vágyna, mindenképp támogatná a tervében.

A tejes beszélgetést ide kattintva lehet meghallgatni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik