Szórakozás

A szentháromságot újraértelmező bikiniben mutatta meg magát Paloma Faith, néhány rajongója blaszfémiának tartja

„Szingli anyuka” felirattal posztolta ki a képet az énekesnő.

Paloma Faith egy rózsaszín bikinis fotót posztolt magáról közösségi média oldalán, azonban néhány rajongója istenkáromlásnak tartja az énekesnő öltözékét.

A rózsaszín bikinifelsőn az „atya” és „fiú” feliratok láthatók, míg a bikinialsón a „szentlélek” szót olvashatjuk ki, a kép mellé pedig a „szingli anyuka” hashtag került.

Korábban is pletykáltak róla, hogy a 42 éves énekesnő különvált gyermeki apjától, Leyman Lahcine-tól, de ezzel a fotóval egyértelművé tette a hírt a nyilvánosság előtt is:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Paloma Faith (@palomafaith) által megosztott bejegyzés

A rajongók egy része tiszteletlennek, istenkáromlónak és a keresztényekre nézve sértőnek találta a színésznő fotóját, míg néhányan azzal próbálták magyarázni a választást, hogy a női test szent, mely életet teremt, és a fürdőruha ennek tiszteletére kívánja felhívni a figyelmet.

Nem Pamela Faith az első, aki hasonló bikinivel botránkoztatja meg követőit: az Adidas még tavaly nyáron dobta piacra hasonló stílusú bikinijét, egy azt reklámozó influenszer pedig nem győzte elég hamar törölni a posztját az őt ért támadások miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik