Szórakozás

VV Kriszti a színészkedésről: Jó dolog, mert akkor az ember nem a saját fejében van

Jövőbeli terveiről mesélt a ValóVilág 11 győztese.

Karnics Krisztina, azaz VV Kriszti tavasszal nyerte meg a ValóVilág 11. évadát. Az egykori villalakó ma a Reggeli vendége volt, ahol elárulta, nehéz időket élt meg mostanában: a reality-ben kizökkentették a komfortzónájából, márciusban viszont vissza kellett térnie az otthonába és a hétköznapokba. Mint mondta, át kellett gondolnia, mibe fogjon, mostanra viszont elkezdett kitisztulni előtte, milyen pályákon is érezné jól magát.

Papp Gergő az adásban megjegyezte, hogy a karakterét elnézve egy menő hollywoodi produkcióban is el tudná képzelni Karnicsot – aki egyébként korábban az Éjjel-Nappal Budapest című sorozatban is szerepelt.

Hát igen, az nem lenne rossz. Színészkedni, az jó dolog, mert akkor az ember nem a saját fejében van. Mert én nagyon túlgondolok mindig mindent. Rettentően. Nagyon fent meg nagyon lent is. De szeretem amúgy, mert ilyen vagyok én

– magyarázta az egykori villalakó, aki arról nem beszélt, hogy a közeljövőben tervez-e színészettel foglalkozni, azt viszont elárulta, milyen más vonalakon szeretne szerencsét próbálni a jövőben.

Két pólusom van. Egy kreatívabb és egy humánusabb. Mindenképp szeretnék emberekkel foglalkozni, fogok tanulni pszichológiát. Illetve tetoválónak meg szeretnék tanulni, úgyhogy egy tanfolyamra befogok jelentkezni. Ebből a kettőből fog azt hiszem kijönni az az élet, amit én szeretnék, amiben el tudom képzelni magam

– mondta.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik