Szórakozás

Bob, az utcamacska gazdája újra hajléktalanság szélén áll

A macskájának köszönhetően heroinfüggőségből kilábalt gyerekkönyvíró Bob elvesztése után komoly anyagi gondokkal küzd.

James Bowen történetéről utoljára 2020-ban írtunk, mikor az utcazenészből gyerekkönyvíróvá vált férfi Bob nevű macskája meghalt, miután elütötte egy autó.

Bowen a Bobbal való találkozás előtt heroinfüggőként élt az utcán, de állítása szerint a vörös macskával való találkozás megváltoztatta az életét, és leállt a szerhasználattal.

A londoni férfi kilenc könyvet írt a cicával való kapcsolatáról, melyből egyet megfilmesítettek, és magyarul is megjelent Bob, az utcamacska – Hogyan talált rá a remény egy férfira és macskájára a nagyváros utcáin címmel.

A macska halála után Bowen azonban újra heroinozni kezdett:

Úgy éreztem, azt akarom, hogy vége legyen. Újra menekülést kerestem, és ismét a heroinhoz nyúltam.

idézi a férfitől a Daily Mail.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Street Cat Bob (@streetcatnamedbob)

A 44 éves férfi állítólag év eleje óta újra tiszta, de egyre súlyosabb anyagi nehézségekkel küzd, és rajongói támogatását kéri –

Bob halhatatlan lelkére megesküdve, hogy amint képessé válik rá, visszafizeti tartozásait.

Bowen elárulta, hogy el kellett adnia házát, melyben másik négy macskájával és kutyájával együtt éltek, hogy fizetni tudja jelzáloghitelét, ám jelenleg nemhogy albérletre, de még egy költöztetőautóra sincs pénze.

Kapcsolódó
Bizonyítékok, hogy a macskák rabszolgái vagyunk
Szeretjük azt gondolni, hogy a kedvtelésből tartott négylábú házikedvenceik egy alsóbb fokán helyezkednek el a hierarchikus lépcsőnek, miközben nagyjából 10 ezer év leforgása alatt a macskák rabszolgáivá váltunk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik