Szórakozás

„Mindenfelé letört ágak, a medencére dőlő, kitört akácfák” – komoly károkat okozott a vihar Oszvald Marika kertjében

SuperTV2
SuperTV2
A helyzeten a több mint 40 órás áramkimaradás sem segített.

A hétvégén óriási vihar csapott le az országra: fák dőltek ki, autók akadtak el, több vonalon a vonatok sem jártak. Az ítéletidő Oszvald Marika kertjét sem kímélte, akit a szomszédja szombat délelőtt telefonon értesített arról, hogy nagy a baj környékükön. A színésznő ekkor még nem tudott hazasietni, ugyanis Sopronban tartózkodott, több fellépése is volt.

Vasárnap hajnal négykor értem haza, a hajnali félhomályban is láttam a pusztítást, de aludnom kellett néhány órát, hogy el kezdjem a kármentesítést. Négy órát adtam magamnak, tovább nem is tudtam volna aludni jó szívvel. Hát reggelre se lett jobb a látvány, mindenfelé letört ágak, a medencére dőlő, kitört akácfák. Hívtam segítséget, azóta is dolgozunk, nagy a kár. De nem panaszkodom, mert mások sokkal rosszabbul jártak

nyilatkozta a színésznő vasárnap este a Borsnak, hozzátéve: igyekeznek menteni a menthetőt, a helyzetet viszont nem könnyítette meg a több mint 40 órája tartó áramkimaradás sem.

Így nehezebb menteni a menthetőt, de mindent megteszünk. Mondjuk a fridzsiderem leolvadt, minden mehet majd a kukába. De sebaj! Ezek pótolható dolgok, a lényeg, hogy nem történt tragédia!

– mondta a lapnak.

A vihar egyébként Kulcsár Edinát is megviselte: a szépségkirálynő vasárnap beszélt arról, hogy rémálomként élte meg a szombat hajnali órákat, ugyanis mint kiderült, viharfóbiával küzd.

Kapcsolódó
Kulcsár Edinának viharfóbiája van: A szombat hajnal rémálom volt, még Márk sem tudott megnyugtatni
Magzatpózban feküdt az ágyon, átölelve háromhónapos kislányát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik