Szórakozás

Beázott ház, kidőlt akácfa – Oszvald Marika otthonát is megtépázta a vihar

rtl
rtl
Nemcsak nála akadtak ilyen gondok, országszerte tombolt a vihar.

A Fókusz kameráinak adott interjút Oszvald Marika, miután a hétvégén tomboló viharos időjárás a színésznő otthonát sem kímélte. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő épp dolgozott, mikor gödöllői házára lecsapott a vihar.

Hajnali négykor értem haza, akkor nem is néztem körül igazából. Másnap szembesültem azzal, hogy beázott a ház, mert ilyen könnyűszerkezetes, akkor a medencém mellett van egy kis erdő, ott az akácfa teljesen kidőlt, és egy másik fa tartotta meg, tehát félő volt, hogy rádől a medencére, és akkor ott agyoncsapja a tetejét.

Másnap neki is kellett látni a renoválásnak:

Sikerült szereznem egy favágót, aki megszabadított ettől a veszélyes faágtól. Nem volt áram, mert rádőlt egy villanyoszlopra egy nagy fa, akkor azt még eltávolították, és kijöttek, megcsinálták. De van biztosításom hál’istennek, igaz, még nem sikerült beszélnünk, azt mondták, hogy csütörtökön telefonáljak, majd megpróbálom valahogy utolérni őket. Szóval nagy a kár, de meg kell hogy mondjam, ez is az élet velejárója. Most ebbe nem fogok belerokkanni, majd szépen lassan meg lesz csinálva.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik