Szórakozás

Eva Mendes: Ahogy az ivás, a szavazás és a vezetés is tilos a gyerekeknek, úgy nálam az internetezés is

Charles Bladen / GC Images / Getty Images
Charles Bladen / GC Images / Getty Images
Engedi, hogy a lányai például filmeket nézzenek az iPadjeiken, internet-hozzáférés viszont nincs az eszközökön.

Eva Mendes többször beszélt már arról, hogy Ryan Goslinggal nem engedik meg a lányaiknak, hogy internetezzenek. A színésznő a minap az Instagram-oldalán jelezte, hogy továbbra is kitart ezen álláspontja mellett –szúrta ki a People.

A fejem, amikor a gyerekeim azt kérdezik, elég idősek-e már ahhoz, hogy felmenjenek a netre, közösségi oldalakat használjánakat, vagy bármit, amihez wi-fi kell

– írta egy grimaszolós videó mellett Mendes, aki később kommentben kezdett beszélgetni azokkal, akik megjegyzéseket fűztek a nevelési elveihez.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Eva Mendes (@evamendes) által megosztott bejegyzés

Amikor egy hozzászóló arról írt, hogy az internet évszázadát éljük, így végül mindenkinek szüksége lesz a világhálóra, vagy hozzá akar majd férni, a színésznő a következőt válaszolta:

Igen, ez igaz, de az én házamban a gyerekeim nem férnek hozzá az internethez. Túl veszélyes. Ahogy az ivás, a szavazás, és a jogosítvány megszerzése sem megengedett a gyerekeknek, úgy az internet is ebbe a kategóriába esik nálam. Főleg a közösségi oldalak tekintetében.

Mendes egy másik kommentre reagálva hozzátette, egyelőre nem tudja, mi lenne a megfelelő kor a gyerekei számára ahhoz, hogy engedélyt kapjanak az internetezésre. Mint mondta, egyelőre figyeli a lányait, és lépést tart a kutatásokkal, melyek azzal foglalkoznak, hogyan befolyásolják a közösségi oldalak a gyerekek agyműködését.

Azt hagyom nekik, hogy filmeket készítszenek és nézzenek az iPadjükön, de internet-hozzáférés nincs rajta

– tette hozzá.

Az említett témában nemrég Sáfrány Emese is megszólalt. A légtornász azt mondta, ő azt szeretné, ha a fia 18 éves kora előtt nem regisztrálna egyetlen közösségi oldalra sem.

Kapcsolódó
Sáfrány Emese szeretné, ha a fia 18 éves kora előtt nem regisztrálna a közösségi oldalakra
Szerinte más fiatalok számára is ez lenne az ideális életkor ahhoz, hogy létrehozzák a profiljaikat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik