Szórakozás

Drogok, hangos szex és egy holttest: rémálom lett az álomnyaralásból

Rémálommá vált egy brit pár dominikai álomnyaralása. Az utazási iroda elismeri, hogy „nem a tőlük megszokott magas színvonalat” biztosították, de csak szerény összegű kártérítést fizetnének ügyfeleiknek.

Eleinte úgy tűnt, minden a legnagyobb rendben, a szoba kényelmes volt, az étel finom és jó minőségű. A második napon azonban a brit házaspár azzal szembesült, hogy a szállodában folyamatosan marihuánaszag terjeng, és az emberek a medencében szexelnek.

Az 50 éves Alan Stevens és felesége, a 49 éves Sarah júniusban tizenhét napot töltöttek a Dominikai Köztársaságban, de azt mondják, az álomnyaralásuk inkább rémálom volt. A medencét például naponta kétszer kellett kiüríteni, olyan gyakran vált zavarossá a víz – írja a BBC.

A házaspár a Punta Cana-i Riu Republica Hotelben szállt meg. Egyik nap Alan egy lepedővel letakart holttestet látott. Amikor ezt szóvá tette, csak annyit a szállodaigazgató csa annyit felelt neki, hogy emberek minden nap meghalnak, ez természetes. Senki sem vette komolyan a panaszaikat. Másnap a helyi média számolt be róla, hogy egy 35 éves vendég kiesett egy negyedik emeleti erkélyről, a párját őrizetbe vette és kihallgatta a rendőrség.

Alan és Sarah azt mondják, amikor a nyaralásukat tervezgették, utánanéztek a szállodának, de mindenütt azt írták, hogy kiemelt minőségű szálláshely, azt sehol sem említették, hogy egy vad partihotel lenne, ahol képtelenség pihenni. A házaspárnak felajánlották, hogy átköltözhetnek egy másik szállodába, de a többi vendégtől azt hallották, az ép olyan, mint a Riu Republica .

A házaspár a TUI utazási ügynökséggel utazott, a cég el is ismerte, hogy a panaszaik jogosak és 200 font (kb. 90 ezer forint) értékű kupont ajánlottak fel nekik kárpótlásként. Stevensék szerint ez kevés, ezért nem fogadták el az ajánlatot és pert fontolgatnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik