Szórakozás

Bella Hadid kórházi fotókkal emlékezett meg hosszú évek óta tartó betegségeinek leküzdéséről

Vittorio Zunino Celotto / Getty Images
Vittorio Zunino Celotto / Getty Images
Azt írja, több mint egy évtizedig szenvedett láthatatlanul.

Bella Hadid a minap az Instagram-oldalán osztott meg magáról egy csokor fotót. Ezeknek nagy része a kórházban készült róla az elmúlt években, mutatott továbbá orvosi papírokat, melyeknek egyikén az olvasható, hogy 17 éves korában több mint másfél éve betegeskedett már: egyebek között kimerültséggel, depresszióval, alvási nehézségekkel, izomgyengeséggel, fülcsengéssel, mellkasi fájdalommal és számosféle ételérzékenységgel küzdött, a tünetei pedig tovább fokozódtak a hirtelen hőmérsékletváltozásokkal.

Az, hogy ilyen állapotban éltem, ami az idővel és a munka előrehaladtával romlott, miközben próbáltam büszkévé tenni magamat, a családomat és az engem támogató embereket, megmagyarázhatatlan módon megviselt. Ennyire szomorúnak és betegnek lenni, miközben annyi áldás, kiváltság, lehetőség és szeretett vett körül, a lehető legzavarosabb dolog volt. Valamit viszont szeretnék leszögezni: 1: jól vagyok, nem kell aggódnotok, és 2: nem változtatnék semmin. Ha még egyszer át kellene élnem ezt az egészet, hogy eljussak idáig, pontosan ebbe a pillanatba, ahol most vagyok, mindannyiótokkal együtt, végre egészségesen, újra megtenném. Ettől lettem az, aki ma vagyok

– fogalmazott posztjában a modell, akit a diagnózisa után több mint 100 napig kezeltek Lyme-kór és egyéb társfertőzések miatt. Mint írja, közel 15 évig szenvedett láthatatlanul.

Hadid a bejegyzésében köszönetet mondott az édesanyjának, amiért mindig kitartott mellette, hitt neki és megőrizte a kórházi leleteit, háláját fejezte ki továbbá az orvosai és minden őt támogató ember felé is, akik türelemmel fordultak hozzá és megvédték.

Amint készen állok, visszatérek. Hiányoztok, szeretlek titeket

– zárta gondolatait.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Bella 🦋 (@bellahadid) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik