Szórakozás

A pornós pár a Times Square óriáskivetítőjén hirdeti a szabad szerelmet

Az OnlyFans-es pár szerint a jó házasság titka a többszerelműség.

A 31 éves Bella Mantovani és a 34 esztendős Vagner O Fera gyerekkoruk óta ismerik egymást, 2011 óta házasok. Hosszú ideje tartó párkapcsolatuk, sikeres közös életük titka – legalábbis szerintük – a poliamoria.

Azaz, hogy szeretnek olykor másokat is bevonni szerelmi életükbe.

A Daily Mail arról ír, hogy a pár korábban egy egyházi közösségbe járt, ám ott nem nézték jó szemmel a nyitott házasságukat, így Bella és Vagner eltávolodtak a hittestvéreiktől.

Az OnlyFansen erotikus tartalmakat gyártó pár számára annyira fontos a szabad szerelem (és bizonyára az előfizetős oldaluk reklámozása is), hogy úgy döntöttek, a világ egyik legismertebb pontján, a New York-i Times Square-en bérelnek egy hirdetőfelületet, amin közlik a világgal: a monogámia helyett érdemes kipróbálni néha többszerelműséget.

Srácok, Vagner és én készítettünk egy videót, hogy megmutassuk egy kicsit az életstílusunkat, mint egy pár, akik szabad szerelemben élnek, és ez ment a Times Square nagy képernyőjén. Nagyon boldogok és elégedettek vagyunk! A házasságunk más lett, miután elkezdtünk szabad szerelemben élni. Boldogabbak vagyunk és jobban bízunk egymásban

– olvasható a sajátos hirdetésről beszámoló Instagram-posztban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Millena macedo (@bellamantovani_) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik