Szórakozás

„Totál igazságtalannak” tartja az ikerpárral élő férfi, hogy nem veheti el mindkét szerelmét

Az ausztrál férfi már 11 éve él boldog párkapcsolatban szíve választottjaival.

Az Ausztráliában élő egypetéjű ikerpár két tagja, Anna és Lucy DeCinque mindent együtt csinálnak. A 35 éves nővérek egy ágyban alszanak, mindig ugyanazt eszik, együtt zuhanyoznak, és még a vécére is „egyszerre mennek”.

Illetve ugyanazokat a ruhákat hordják, és még plasztikáztatják is magukat azért, hogy minimálisra csökkentsék a kettejük közti különbséget.

„Egyszerűen azt gondoljuk, hogy mi ketten egy személy vagyunk” – mondták a LADbible szerint a TLC Extreme Sisters című műsorának legutóbbi epizódjában.

Ráadásul „a világ legjobban hasonlító ikreinek” még a vőlegényük is ugyanaz a férfi – akitől a harmónia jegyében teherbe esni is egyszerre szeretnének.

Az ikrekre még 11 évvel ezelőtt talált rá a szerelem Ben Byrne személyében, akivel a Facebookon hozta őket össze a sors. Bár Bennek is van egy ikertestvére, őt valamiért nem vonták be a kapcsolatba. A férfi egyébként az első fél évben még külön-külön csetelt Annával és Lucyval, majd amikor a két nő elkezdett érzéseket táplálni iránta, a közös randevúk is beindultak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

AnnaLucy DeCinque 👭 (@annalucydecinque) által megosztott bejegyzés

A közös barát azt jelenti számunkra, hogy állandóan együtt lehetünk. Az, hogy külön pasijaink voltak, egyszerűen nem működött, mert csak szét akartak választani minket

– mesélte Anna a műsorban. „Ebben a kapcsolatban nincs féltékenység. Ha Ben megcsókolja Annát, utána rögtön megcsókol engem is” – tette hozzá Lucy.

„Ben a maga módján mindkettőnknek tetszik. Ha Ben csinál valamit az egyikünkkel a hálószobában, akkor a másikkal is meg kell tennie ugyanazt” – fejtették ki a részleteket az ikrek, akik Bennel és az édesanyjukkal élnek együtt az ausztráliai Perth-ben.

Bár Ben 2021 óta jegyben jár a DeCinque ikrekkel, a poligámiát tiltó ausztrál törvények miatt a trió nem kötheti úgy össze az életét, ahogyan szeretnék. És ez Ben szerint „totál igazságtalan”.

„Ami visszatart minket, az az, hogy nem házasodhatsz össze két emberrel. Ez a legnagyobb akadály” – szomorkodott a férfi a műsorban.

Egyszerre akarnak szülni közös barátjuktól az ikrek
Az ausztrál lányok nyolc éve jöttek össze a férfival.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik