Szórakozás

Várkonyi András az 50. házassági évfordulójáról: Gügye dolognak tartom, hogy újra elvegyem a feleségemet

Klinszky Gábor / RTL Klub
Klinszky Gábor / RTL Klub
Elárulta, mit terveznek a kerek évfordulóra.

Várkonyi András és felesége, Mária majd’ 5 évtizede házasok, jövőre ünneplik az 50. évfordulójukat, azaz az aranylakodalmukat. A színész a hot! magazinnak mesélt arról, hogy nem tartja magát könnyen kezelhető embernek, a neje viszont mindig is nagyon türelmes volt vele. Bár saját bevallása szerint a kapcsolatuk elején előfordult, hogy megőrültek egymástól, ma már csak legyintenek egy-egy morgolódásra, és könnyedén el is felejtik a nézeteltéréseiket.

Ami viszont az aranylakodalmat illeti, Várkonyi nem gondolja, hogy fogadalomújító ünnepséget szerveznek majd a feleségével.

Gondolkodom valami csacsiságon. A feleségem nem annyira ünneplős, tehát biztosan nem rendezünk valami nagy csinnadrattát. Azt meg gügye dolognak tartom, hogy újra elvegyem feleségül. Inkább egy ilyen kedves, párnapos utazásra gondolok. ahol tudunk pihenni meg jókat enni. De még van időm ezt kitalálni!

idézte a színészt a hot! nyomán a Bors.

Az elmúlt időszakban egyébként kifejezetten népszerűek lettek a fogadalomújító ceremóniák a hazai hírességek körében is: tavaly szeptemberben a Schobert-házaspár, nemrég pedig Kandász Andrea és férje is újra kimondták egymásnak az igent.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik