Szórakozás

Egy órára bezárkózott tanítványával a 22 éves tanárnő: 40 évet kaphat

Kiskorú ellen elkövetett szexuális bűncselekményekkel vádoltak meg egy 22 éves tanárnőt Wisconsinban. Ha elítélik, akár 40 év börtönbüntetést is kaphat.

Egy 16 évnél fiatalabb fiú ellen elkövetett szexuális bűncselekménnyel vádoltak meg egy 22 éves tanárnőt Wisconsinban – írja a helyi sajtóra hivatkozva a Daily Star című brit bulvárlap.

Jó ideje terjedt a pletyka az iskolában arról, hogy Rachel Goodle és az egyik diákja túl szoros viszonyban vannak, amikor Oak Creek High School vezetése belső vizsgálatot indított az ügyben, amibe később a rendőrséget is bevonták.

Az iskola biztonsági kameráinak felvételei bizonyították, hogy a tanárnő és a diák több esetben is különösen viselkedtek. Együtt érkeztek például egy iskolai sporteseményre, ott a többi diáktól elkülönülve, kettesben üldögéltek, majd együtt távoztak.

Tavaly, december 2-án Goodle és a fiú kettesben bezárkóztak egy tanterembe. Délután 4 óra 49 perckor zárták be az ajtót, amit aztán 18 perccel később nyitott ki egy takarító. A tanárnő és a diák 5 óra 42-kor hagyták el a termet, vagyis 53 percet töltöttek odbent kettesben.

A nyomozók kihallgatták a fiút, aki elismerte, hogy intim viszonya volt a tanárnővel, akivel közösült is az osztályterem hátsó részében. Rachel Goodle augusztus 11-én áll majd először bíróság elé.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik