Szórakozás

Nagyon elszúrták a fiatal nő késtetoválását – videó

A mintával és a kivitelezés minőségével sem elégedett az a fiatal nő, aki egy kést tetováltatott a kézfejére. Azt mondja, a pénzét visszakapta, de ezzel még messze nincs megoldva a problémája.

Kést tetováltatott a kézfejére, pontosabban a hüvelykujjára egy 24 éves, Malana nevű nő, de azonnal megbánta, amint meglátta a végeredményt. Ahogy a napok teltek, egyre több probléma merült fel a tetoválással kapcsolatban, amiről a fiatal nő a TikTokon számolt be – írja a Mirror című brit bulvárlap.

Malana azt mondja, azért azt a szalont választotta, ahol a késmintát felvarrták neki, mert egy barátnője csináltatott már ott tetoválást és az nagyon szépre sikerült. Csakhogy, amikor Malana besétált a szalonba, a tapasztalt tetováló nem volt bent, csak a tanítványa. A tanítvány pedig elvállalta a munkát, pedig nem kellett volna neki, a kézfej ugyanis a tetoválások szempontjából trükkös résznek számít.

@malyev #greenscreen #fyp #viral ♬ original sound - malana

A tetováló elismerte, hogy Malanára került minta hagy kívánnivalókat maga után, ezért visszaadta a lány pénzét. Malana azonban úgy érzi, ezzel még messze nincs megoldva a problémája, hiszen valahogy ki kell javíttatnia, vagy be kell fedetnie az elszúrt tetoválást.

Bár már eltelt egy év az első videó óta, az elrontott késtetoválás még mindig ott van Manala kézfején. Egy friss videójában a nő elmondta, hogy a problémáját nem olyan könnyű megoldani, mint gondolta.

@malyev kn!fe tattoo update :) i’ve decided to get it reworked EVENTUALLY. i don’t want this awful tattoo to define any other tattoos i get in the future :) #tattoo #badtattoo ♬ Last Night - Morgan Wallen

Ajánlott videó

Olvasói sztorik