Szórakozás

Jázmin Viktória a bántalmazó exéről: Egy évig terrorban éltem

Rizmajer Antal, Sárosi Zoltán / RTL
Rizmajer Antal, Sárosi Zoltán / RTL
Újra és újra hitt a férfinak, amikor azt mondta neki, többé nem fogja bántani.

Hétfőn indult el a Celebrandi, ahol Jázmin Viktória is a párkereső hírességek táborát erősíti. A szépségkirálynő a műsorban elárulta, hogy toxikus kapcsolatban is volt része az elmúlt években, ahol a párja fizikailag is bántalmazta. Emlékei szerint voltak esetek, amikor már azt mondták neki, pszichoterápiára kell mennie, mert össze fog esni.

Bár a modell azóta maga mögött hagyta a múltat, és nyitott az ismerkedésre, élénken élnek benne a fájó emlékek. A megrázó időszakról most a Blikknek mesélt: mint mondta, a szóban forgó kapcsolata két év után 2021-ben ért véget, és mivel nagyon szerelmes volt, akkor sem szakított, amikor a párja egy év után fizikailag is bántani kezdte.

Az első pofon után teljesen összetörtem, minden szétesett, amiben addig hittem. Bocsánatot kért, megígérte, hogy többet nem fordul elő, de nem így lett, én pedig a sokadik ilyen eset után is hittem neki, annyira szerettem. Azt hittem, ő lesz a férjem, a gyermekeim apja

– magyarázta a Celeb vagyok, ments ki innen! egykori versenyzője, akivel az exe egy idő után megpróbálta elhitetni, hogy a pofonokért ő a hibás, és megérdemli a fenyítést.

Nem vettem észre, mi történik, csak folytattam tovább, bízva abban, hogy jobb lesz. Abban az egy évben terrorban éltem, rengeteget sírtam, sokszor féltem, nem tudtam éjszaka aludni. Az egyik barátnőmet mindennap felhívtam, és elmondtam neki mi történt, ő pedig könyörgött, hogy hagyjam ott a férfit, de nem tudtam. A nőiességem közben maximálisan sérült.

A szépségkirálynő végül kéthetes szünetet kért a férfitól, aki ez idő alatt összejött egy másik nővel. Bár ez akkor fájt neki, utólag belátta, jobb is, hogy ez így alakult.

Hozzátette, már ő is látja, mennyire hiszékeny volt akkoriban, de mivel első kézből tudja, hogy egy ilyen kapcsolatban létezve az ember képtelen tisztán látni, nem hibáztatja azokat a nőket, akik hasonló helyzetben vannak.

Csak bátorítani tudom őket, hogy merjenek lépni. Az ilyen emberek betegek… az én exem sem ismeri el a mai napig, hogy rosszat tett, és hogy mekkora törést okozott bennem. Sok idő kellett, hogy feldolgozzam a történteket, sokáig minden férfiről, aki közeledett felém, azt hittem, bántani akar

– árulta el a lapnak.

Kapcsolódó
Celebrandi: Jázmin Viktória az agresszív exéről beszélt, aki miatt pszichoterápiára akarták küldeni
Annyi trauma érte a fiatal szépségkirálynőt, hogy már nincsenek érzései.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik