Szórakozás

Hajdú Steve miatt egyszer leesett a vonatról egy férfi

A színész gimnazistaként meggondolatlanul húzta meg a vészféket.

Hajdú Steve ma a Reggeli vendége volt, ahol Samu Krisztinával idézték fel a valaha volt legnagyobb csínytevéseiket. A színész elárulta, hogy bár ő nem rosszalkodni akart, amikor gimnazista volt, egyszer leesett miatta egy ember a vonatról.

Mint mondta, az akkori barátnője osztálykirándulásra ment Szegedre, és valahogy ő is hozzájuk csapódott. Az ominózus eset idején már visszafelé utaztak a vonattal Debrecen felé, közel is jártak a célállomáshoz, amikor Hajdú leemelte a kedvese egyik lábáról a cipőt, és pörgetni kezdte azt az ujja körül. A lábbeli viszont egyszer csak kirepült mellette a nyitott ablakon.

Pánikban mit csinálsz, hogy csinálsz, merre mész, hogy mész? Én meghúztam a vészféket Nagy fékezés, mindenki mondta, hogy mi a franc történt, semmi, mondom, kiesett a cipője, de megnézem. Én még le is szaladtam ott, keresem a cipőt, nincs meg természetesen sehol. Mire visszaértem, a kalauz már ott volt, és az osztályfőnökkel vették fel a jegyzőkönyvet

– emlékezett vissza.

A színész akkor bevallotta, hogy ő állította meg a járművet, amiért elnézést kért, mire a kalauz azt felelte, semmi probléma, maximum akkor lehet gond, „ha a bácsi feljelenti”.

Mondom, milyen bácsi? Mivel ugye közeledtünk az állomáshoz, és nemcsak az ablakot lehetett lehúzni, de az ajtót is ki lehetett nyitni, a dög melegben ott álldogált már a lépcsőn. Ahogy hirtelen a nagy rántással megállt a vonat, szegény kiesett, de nem lett semmi baja

– tette hozzá Hajdú, aki azért a biztonság kedvéért hamis nevet és címet adott meg a jegyzőkönyvhöz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik