Szórakozás

Pete Davidsont 50 óra közmunka elvégzésére kötelezték

Jamie McCarthy / Getty Images
Jamie McCarthy / Getty Images
Gondatlan vezetés miatt.

A PageSix megerősítette, hogy egy Los Angeles-i bíró hétfőn döntést hozott Pete Davidson ügyében, a színész ellen ugyanis gondatlan vezetés miatt emeltek vádat a múlt hónapban.

Davidsonnak a következő másfél évben 50 óra közmunkát kell teljesítenie, részt kell vennie egy 12 órás közlekedési képzésen, valamint egy kórházban vagy egy hullaházban felvilágosítást kell kapnia a gondatlan vezetés lehetséges következményeivel kapcsolatban.

A komikus a közmunkát a New York-i tűzoltóságnál végezheti majd el, ahol annak idején az apja is dolgozott, mielőtt meghalt a szeptember 11-i terrortámadáskor.

A színész egyébként március 4-én, éjjel 11 óra környékén szenvedett autóbalesetet, amikor Mercedesével belerohant egy Beverly Hills-i házba. Davidson volt a volán mögött, állítólag túl gyorsan hajtott, majd elvesztette az irányítást a jármű felett. A kocsiban mellette ült barátnője, Chase Sui Wonders. Szerencsére senki nem sérült meg a balesetben. A rendőrök már akkor kizárták, hogy Davidson drog vagy alkohol befolyása alatt állt volna az ütközés idején, nem is tartóztatták le a színészt az eset után. A megrongálódott ingatlan tulajdonosa sem indított pert a komikus ellen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik