Szórakozás

Kármán Odett a fogyásáról: Rossz érzés, hogy mindenki azt hiszi, bajom van

Tulok András / RTL
Tulok András / RTL
A cukorfüggősége miatt szaladt fel rá 13 kiló, amikor szerepet kapott az Éjjel-Nappal Budapestben.

Kármán Odett a minap az Instagram-oldalán tartott kérdezz-feleleket, egyik követője pedig arról érdeklődött, mi az oka annak, hogy olyan sokat fogyott azóta, hogy először feltűnt az Éjjel-Nappal Budapestben. Az influenszer elárulta, bár sokan hiszik, hogy valamilyen betegség áll a súlyvesztése mögött, valójában mindig is vékony volt, ahogyan a családja legtöbb tagja is. A cukorfüggősége miatt szaladtak fel rá pluszkilók, amikor szerepet kapott a sorozatban.

Pont akkor kerültem a képernyőre, amikor 13 kilóval több voltam, azért, mert cukorfüggő voltam. Úristen, minden nap megettem minimum három tábla csokit, egyszerűen imádtam a cukrot, nagyon rászoktam, és folyamatosan csak édességet ettem. Úgy felcsusszant ez a 13 kiló életemben először… Rossz érzés, hogy mindenki azt hiszi, hogy bajom van, azért fogytam le, közben meg azért, mert ez a normális testalkatom

– magyarázta Kármán.

Az influenszer egy későbbi kérdésre felelve azt is megosztotta a követőivel, hogyan sikerült leszoknia a cukorevésről. Mint mondta, egyszerűen úgy érezte, nem az az ember néz vissza rá a tükörből, aki korábban húsz évig, ezért eldöntötte, hogy változtatnia kell. Azt nem figyelte, miből mennyit eszik, az édességeket viszont félretette, és visszatért a sporthoz. Azóta már nem vonja meg magától például a csokoládét, de csak mértékkel fogyasztja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik