Szórakozás

Egy nő feldobta a 80G-s melltartóját Drake koncertjén a színpadra, most azt állítja, a Playboy munkát ajánlott neki az eset után

Amy Sussman / Getty Images
Amy Sussman / Getty Images
Elmondása szerint a rapper is megpróbálta felvenni vele a kapcsolatot.

Drake a hétvégén a New York-i Barclay’s Centerben lépett fel, ahol a koncertje közben a színpadra repült egy melltartó. A rapper el is kapta a fehérneműt, majd a címkéjét elolvasva megállapította, hogy egy 36G-s darabról van szó – ez az európai mérezetés szerint 80G-nek felel meg.

Azonnal kerítsétek elő ezt a nőt!

– hallható a felvételen, amit múlt szombat óta közel 12 és félmillióan néztek meg a Twitteren.


Veronica Correia, a nő, aki a melltartót dobta, nem sokkal később a TikTok-oldalára posztolt egy videót, amivel bizonyította, hogy az ő kezéből kelt szárnyra a rapper érdeklődését felkeltő darab.

@veronicaaacorr401 ITS MEEEEE!!!! A lot of girls posting its them but this is not to get confused its me 😌 #drake36G #36G #itsallablurtour #barclayscenter #Brooklyn #Drake #aubreydrakegraham ♬ original sound - Veronica Correia

Correia a minap a TMZ-nek nyilatkozott a történtek kapcsán: mint mondta, Drake már írt neki a közösségi oldalán, ő viszont egyelőre nem válaszolt. Állítása szerint viszont nemcsak a rapper, hanem a Playboy hivatalos fiókja is üzenetet hagyott neki, utóbbiak munkalehetőséget ajánlottak neki.

A TMZ emlékeztetett: a Playboy ma már sokkal inkább az OnlyFans-stílusú üzleti modellre összpontosít, mint a korábban ismert magazinokra.

Az, hogy Correia végül igent mond-e a márka felkérésére, egyelőre nem egyértelmű. A portál cikke szerint a nő egy Rhode Island-i kávézó tulajdonosa, a történtek után pedig fontolóra vette, hogy az egyik italát Drake-re vagy egyenesen 36G-re nevezze át.

A rapper egyébként a napokban egy podcastműsorban beszélt arról, hogy ósdi dolognak tartja a házasság intézményét.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik