Szórakozás

Holdampf Linda szerint Fluor Tomi igazi apatípus

Úgy véli, a rapper egy nagyon jószívű és érzékeny ember.

Az IstenEst legutóbbi adásában Cinthya Dictator, Holdampf Linda és Lábas Viki voltak Istenes Bence vendégei. A témák között felmerült az új Barbie-film és a férfiideálok is, utóbbihoz egy játékkal is készült a műsorvezető: a stúdióban kivetítették néhány férfihíresség fotóját, akikről Lábasék elmondhatták, hogy haverként tekintetének rájuk, lefeküdnének velük, vagy úgy vélik, inkább apatípusok. A képek között hazai arcok is megjelentek, köztük Fluor Tomié is, akinek láttán Holdampf Linda egyből rávágta, hogy „apa”.

Én mögélátok, és nagyon erős képzelőerőm van. A Tomi egy nagyon jószívű, melegszívű valaki. Egy nagyon érzékeny ember. Nekem az nagyon fontos, hogy az én gyerekem vagy gyerekeim érzéseket lássanak. Ha választhatok, hogy most mi legyen, valaki áll fölöttük, és egy vonalzóval üti őket, hogy legyen kész a mateklecke, vagy pedig az, hogy megéljék, milyen szeretetben élni és felnőni, akkor egyértelműen ezt választom. Még akkor is, ha szar matekosok lesznek

– magyarázta stylist.

Cinthya Dictator mindezt hallva azt mondta, nem biztos, hogy a rapper sokat lenne otthon, szerinte ugyanis elragadná a fesztiválszezon.

Szerintem ezt kinövi majd

– felelte Holdampf, majd egy kisebb vitába is keveredtek a fotóművésszel: utóbbi szerint 36 évesen az emberek már nem igen változtak, és úgy véli, Fluor Tomi olyasvalaki, aki még 60 éves kora fölött is csajozni fog.

Figyeljetek, őszintén, egy csomó pasas van, akiről azt gondoljuk, hogy jaj, majd otthon fog ülni, és ő lesz a tökéletes férj, aztán ugyanúgy megy, csak nem gondoljuk róla. A Tomi legalább azért jó, mert róla tudjuk, hogy ezt fogja csinálni. Nem árul zsákbamacskát

– tette hozzá a stylist.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik