Szórakozás

Tornóczky Anita visszavesz a tempóból: Babát szeretnék végre

Tulok András / RTL Klub
Tulok András / RTL Klub
Az esküvőt egyelőre nem szervezik a vőlegényével.

Tornóczky Anita a Best magazinnak adott interjút, melyben elárulta, hogy a párjával, Miklóssal már a családalapításon gondolkoznak. A kutyakiképzőnek viszont egyelőre igencsak szoros a napirendje: hajnali négy órakor kel, jelenleg 19 ebről gondoskodik.

Igyekszem pihenni, mivel babát szeretnék végre. Ehhez pedig több pihenőidőt kell beiktatnom, és nem egyik helyről a másikra rohannom, ahogy korábban tettem

– magyarázta a lapnak, hozzátéve: a szülei is nagyon örülnének már az unokának, ő viszont igyekszik nem türelmetlenkedni, ezzel is plusz stresszt okozva magának. Ehelyett derűs várakozás van benne.

Mint mondta, évek óta tudatosan készül az anyaságra. Korábban inzulin- és pajzsmirigy problémákkal is küzdött, mostanra viszont rendben vannak az értékei, egyedül az antistressz hormonként is ismert kortizol szintje magas még.

Sajnos az a típus vagyok, aki mindig mindenkiről szeret gondoskodni, és annyira jó a stressztűrő képességem is, hogy sokszor még azt sem veszem észre, ha már a szervezetem jelez. Most éppen ez történt, de már próbálok odafigyelni rá. Ez azonban külső segítség nélkül nem sikerülhetne.

Ami az esküvőt illeti, a pár egyelőre nem szervezi még a nagy napot. Ősszel terveznek egybekelni, de nem izgulják túl a dolgot. Ahogyan Tornóczky fogalmaz, úgy tűnik, elég spontán buli lesz.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik