Szórakozás

Kandász Andrea már hathetes korában forgatásokra vitte magával a lányát

TV2
TV2
Azt is elárulta ma a Mokkában, mit bánt meg Lolita nevelésével kapcsolatban.

Kandász Andrea ma reggel a Mokka vendége volt, ahol szóba került az a mostanában adott nyilatkozata, mely szerint szeretne majd a lánya mellett lenni a szülőszobán. Mint kiderült, Lolita egyelőre nem várandós, és még nem is tervez gyereket.

A nemrégiben fitness instruktor diplomát szerző műsorvezető elárulta, nem is sürgeti a lányát, de örülne annak, ha baba érkezne a családba. Istenes László azon kérdésére, hogy hogyan férne bele a sűrű rutinjába egy unoka, a következőket felelte:

Amikor Lolcsi hathetes volt… remélem, ez nem üti ki a nézőknél a biztosítékot, ő már jött velem forgatni. Szoptattam kétéves koráig, mindig ott volt velem. Amíg forgattunk, a nagymama ott volt velünk, vagy ilyesmi. Nagyon sokat volt velem. Tehát én most is ellopom a gyereket, ha kell, az unokámat. És viszem magammal, élményeket mutatok neki

– magyarázta Kandász, aki azt is elárulta a műsorban, mit bánt meg a lánya nevelésével kapcsolatban.

Amikor 14-16 éves volt, akkor még én ilyen 7-8-nak gondoltam. Szerintem egy gyerekkel, vagy első gyerekkel sokan beleesünk ebbe. Volt konfliktus egy-két évig, de én voltam a hibás abszolút.

A műsorvezető hozzátette, később egy közös nyaralás alkalmával bocsánatot is kért a lányától a hibájáért, azóta remek a kapcsolatuk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik