Szórakozás

Jázmin Viktória: Nekem nem az a fontos, hogy Magyarországon legyek ismert

RTL
RTL
Külföldi elismerésre vágyik.

Jázmin Viktória 2021 decemberében került a hírportálok címlapjára, miután nemzeti viselet helyett egy tízezer forintos Zara-ruhában, magyar zászlót lengetve lépett kifutóra a Miss Universe izraeli döntőjében.

A szépségkirálynő később megszólalt az incidensről: azt mondta, úgy érzi, a szervezők cserben hagyták, miután sem a divattervezője, sem pedig a döntőre szánt ruhája nem érkezett ki hozzá Izraelbe. A piros koktélruha improvizáció volt, hirtelen azt tudta beszerezni, hogy legyen mit felvennie a kifutóra.

A Celeb vagyok, ments ki innen!-t is megjáró modell hamarosan a Celebrandi című műsorban keresi majd a párját, a társkereső realityvel kapcsolatban a Fókusz stábjának adott interjút. Mint mondta, az elmúlt két évben azon dolgozott, hogy a ruha-bakiból adódó rossz reklámot eltörölje azzal, ahogyan dolgozik. Amennyit csak tud, utazik, és külföldi munkákat vállal.

A következő hónapban is lesz egy Amerikában, és megyek Rómába is, meg most voltam Cannes-ban a filmfesztiválon. Terjeszkedek ki, mert úgy gondolom, hogy nem csak Magyarországon szeretnék lenni. Nekem nem az a fontos, hogy  Magyarországon legyek ismert, hanem külföldön szeretnék élni és ismert is lenni

– magyarázta a modell, aki bízik benne, hogy a műsornak köszönhetően rálel majd a férfira, aki támogató társa tud lenni a munkában és az utazásait is tolerálja.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik