Szórakozás

„Nem akarok boldogtalan, a saját testében elmorzsolt nő lenni“ – Horváth Gréta reagált a külsejét érő kommentekre

Elmagyarázta, miért néz ki máshogyan az arca bizonyos fotókon.

Horváth Gréta az elmúlt másfél év alatt 25 kilót fogyott, életmódváltásának eredményét a minap az Instagram-oldalán mutatta meg. Miután 2021 októberében kiderült, hogy inzulinrezisztenciája van, tiltólistára tette a cukros ételeket, a lisztből készült pékárukat, a krumplit és a rizst is.

Az influenszer ma ugyancsak az Instagramon írt arról, hogy tisztában van azzal, miket írnak róla az interneten, eddig viszont nem reagált ezekre a posztokra. Miután viszont egy barátnője elküldte neki az egyik aktuálisan futó kommentfolyamot, jelezte a követői felé, hogy ezzel kapcsolatban egyetlen dolog idegesíti, mégpedig a külsejéről szóló hazugságok.

Mint mondta, azon emberek közé tartozik, akik sosem titkolták, ha épp rossz passzban voltak vagy plasztikáztattak. Ami pedig a beállított fotóit illeti, mint mondta, egészen máshogy fest egy műteremben készült kép, amin fodrász állította be a haját, ő pedig sminkesként kifestette magát, mint egy otthoni szelfi, vagy éppen pillanatfotó, ami még az Ázsia Expressz forgatásán készült róla évekkel ezelőtt.

Szerintetek ha az ember fogy 25 kg-ot és megcsináltatja az orrát, ami nagyon karakteres pont az arcod közepén, és a penge szádat feltöltik, vajon változik-e az arc? Segítek! Naná, hogy más lesz, hát pontosan ezért csináltattam meg, és fogytam is le. Mert nem akarok olyan lenni mint évekkel ezelőtt. Boldogtalan, saját testében elmorzsolt nő, aki folyamatosan próbálja megkeresni a nőiességét. Aki nem mert fotózásra menni, aki nem mert úgy felöltözni, ahogy neki tetszik. Ez egy kemény változás, ami tudatos és élvezem

– magyarázta bejegyzésében.

Horváth elárulta, hogy hamarosan újabb műtermi fotókkal is jelentkezik majd, mivel ugyanis mostanra megszerette magát, nagyon élvezi a stúdióban folyó munkát.

Ezt nem adták ingyen! Kínlódós volt, fájdalmas és rögös. Kár ezt a dolgot is rám ragasztani, mert alaptalan. Nem tudom, melyikőtök nézne ki mesésen egy ázsiai kalandban, ahol ágyat és mosdót sem láttunk sűrűn. Naná, hogy ilyen pusztulat a fejem, hát látom babám én is.

Hozzátette, a posztja első fotóját 10 perccel ébredés után fotózta a telefonjával, amin semmilyen retus nincs, leszámítva a kertből beszűrődő természetes fényt.

Nincs harag, csak ne vegyetek egy olyan kalapba, amibe nem szeretnék soha beletartozni! Nem az én ligám

– zárta le a témát.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Horváth Gréta (@horvath_greta_official) által megosztott bejegyzés

Kapcsolódó
25 kilót fogyott Horváth Gréta, videón mutatta meg a végeredményt
Kevesebb mint két év alatt adta le ezt a súlyt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik