Szórakozás

Azzal vádolják, hogy a gyereke szülinapján senki se a fiára koncentrált, hanem a melleire

Nem érti, mire ez a felhajtás.

Csak egy normális szülinapnak indult. Egy hétéves kisfiúnak, aki júniusban töltötte be a 7. életévét. Anyukája, a 37 éves brit Raquel Dicuru gyújtotta meg a tortáján a gyertyákat, amit a fiú nagynénje vett videóra.

Mikor megnézte a videót Dicuru, vette észre, hogy a lila ruhájából eléggé kidomborodtak a mellei a gyerekek előtt, ezért a felvételt azzal a viccelődő leírással rakta ki a TikTokra:

Mikor nem veszed észre, hogy a melleid ellopják a show-t a fiad születésnapi partiján, csak mikor este megnézed a fotókat és videókat.

A kommentelőktől aztán kapott hideget-meleget az anya, van, aki szerint biztos buta, és új férjet keresett a társaságban, más szerint illetlen volt a viselete.

@thatecolady #sorrynotsorrylol ♬ Funny Song - Cavendish Music

Egy válaszvideóban mutatta meg, hogy a térd alá érő, mintás nyári ruha alapvetően nem tűnik kihívónak, kérdőre is vonta a hozzászólókat, mit találnak benne illetlennek. Ez egy kényelmes ruha, a felvétel szöge miatt tűnik ez csak máshogy, mondja.

Azért posztoltam ki, mert viccesnek találtam, de meghökkentettek, mikor láttam a reakciókat. Pedig olyan ez, mint amikor a vécéről kijőve nem veszed észre, hogy a cipőd talpára ragadt a vécépapír.

Azt mondja, a legtöbb negatív komment férfiaktól jött, és olyanokat írtak, mint hogy „a nők mindent megtesznek a figyelemért”.

@thatecolady Reply to @vinny_the_poohh ♬ original sound - That Eco Lady

Egyébként sem érti, mi ez a düh, hiszen „ezek csak mellek”.

A durva megjegyzések miatt először megkérdőjeleztem, hogy mit viseltem. Aztán arra gondoltam, nem, nekik van problémájuk. Vicces, hogy az emberek mennyire haragszanak a bőrükre. A fél világnak melle van, nem tudom miért akkora tabu.

„Nem vagyok illetlen,  szeretek a testemhez mérten szépen öltözködni. Senki ne szégyelljen engem vagy mást azért, amit visel, vagy amit meg akar mutatni” – mondta egy másik válaszvideóban.

Nyári meleg volt, ehhez mérten vett fel egy ruhát, amit a továbbiakban is viselni fog, ígérte meg a videójában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik