Szórakozás

Ábel Anita: Amikor levágattam a hajam, megkaptam, hogy mennyire férfias vagyok

RTL
RTL
Ma már el sem tudná képzelni, hogy hosszú haja legyen.

Ábel Anita a Best magazinnak adott interjút, melynek kapcsán azt is vállalta, hogy ébredés után, sminkmentesen fotózzák a magazinba. Mint mondta, a párjával együtt a természetesség hívei. A bőrét régóta tudatosan ápolja, emelett a bikram jógára esküszik, ahol 40 fokban, 60 fokos páratartalom mellett, infralámpák alatt végzik a gyakorlatokat másfél órán át.

48 évesen már az az elsődleges szempont számára, hogy jól érezze magát a bőrében. Most már sajnálja az időt, hogy huszonévesen a kinézete miatti szorongással töltött el, de elismeri, neki is idő kellett ahhoz, hogy „megtanulja” a saját arcát, sminkelni is az idősebb kolléganőitől tanult meg annak idején.

Ismert emberként ő is kapott már kéretlen, rosszindulatú megjegyzéseket a kommentelőktől, főleg a hajviseletét illetően.

Emlékszem, amikor levágattam a hajam, akkor azt is megkaptam, hogy mennyire férfias vagyok. Ma már el sem tudnám máshogy képzelni magam. Kifejezetten szeretem, hogy megtaláltuk azt a fazont, amivel tudok azonosulni. Szeretem, hogy fiatalos és kényelmes, nem vesz el egy órát az életemből az ondolálása. Nekem már biztos nem lesz hosszú hajam. És különben is, hadd létezzen mindenki úgy, ahogy szeretne

– mondta a műsorvezető, aki szerint sem a természetes, sem pedig a plasztika vonalán mozgó embereket nem kellene megszólni.

Mindannyian mások vagyunk, más az értékrendünk, ízlésünk, ezt kellene elfogadnunk. Az a nagy helyzet, hogy egyesek még mindig nagyon sokat foglalkoznak másokkal ahelyett, hogy magukra figyelnének

– zárta le a témát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik