Szórakozás

Százezreket költ vécépapírra az amerikai nő – azért, hogy megegye

Napi négy gurigát fogyaszt el.

Az amerikai TLC csatornán új műsor jelent meg, amely szokatlan viselkedési függőséggel élő embereket mutat be – köztük Kinah-t, aki napi négy guriga vécépapírt eszik meg.

Kinah évente nagyjából 2700 dollárt (900 ezer forint) költ el a betegsége miatt, szemben az amerikai átlaggal, amely körülbelül 182 dollár (60 ezer forint).

Az Egyesült Államokban élő nő a munkahelyén, az autójában, vagy akár a manikűrösénél is hódol a szokásának.

Amikor az emberek látják, hogy vécépapírt eszem, kapok érdekes pillantásokat. Egyszer valaki elővette a telefonját, és megpróbált levideózni, de nem érdekelt. Mindenkinek vannak furcsa szokásai, és ez az enyém.

idézi a nőtől a Mirror.

Ráadásul Kinah szerint ez egy nagyszerű szokás, hiszen a vécépapírnak nincs kalóriatartalma és másnapos sem lesz tőle,miközben ugyanaz a jó érzés árasztja el a testét falatozás után, mint másnak egy kiadós hálaadásnapi vacsorának köszönhetően. A nő még arról is mesélt, hogy van kedvenc márkája, és a vékonyabb darabokat részesíti előnyben – mert azokat könnyebb fogyasztani és ropogósabbak.

Kinah vőlegénye azonban bízik benne, hogy a nő egy idő után felhagy ezzel a szokással, ugyanis a WC-papír nem emberi fogyasztásra való.

Ez kurva undorító, ember.

– fűzte hozzá a férfi a műsorban.

Kapcsolódó
A legjobb TLC-n futó műsorok
A TLC nevű csatorna legendásan híres a trash tartalmairól. Rengeteg meghökkentő, főleg reality tartalmat találhatunk náluk, amik kifejezetten szórakoztatóak tudnak lenni.  

Ajánlott videó

Olvasói sztorik