Szórakozás

20 év után tett sikeres forgalmi vizsgát Pikali Gerda

Bársony Bence / RTL Klub
Bársony Bence / RTL Klub
Már csak az elsősegély vizsgája van hátra, mielőtt kézhez kapná a jogosítványát.

Pikali Gerga már több mint két évtizede szeretett volna jogosítványt szerezni, de hiába vágott neki a képzésnek újra és újra, folyamatosan akadályokba ütközött. A napokban viszont sikerült letennie a forgalmi vizsgát.

Bár úgy érzi, stabilan vezet, a jövőben is szeretne még venni pár forgalmi órát, a jogosítványától viszont most már csak az elsősegély vizsga választja el.

Segített, hogy 45 évesen álltam neki újra a tanfolyamnak. Tudatosabban gondoltam át a dolgot, sokkal nagyobb felelősségtudatom van. Voltak rossz élményeim, tizenhét évesen volt egy balesetközeli élményem, és ezen nehezen tudtam túltenni magam. Biztosan volt bennem egy görcs, ráadásul mindig rosszul voltam az autóban. Úgy gondoltam, ha megszerzem a jogosítványt, ezeket a gátakat le tudom küzdeni

magyarázta a Blikknek a színésznő.

Mint mondta, a fő motivációja a kényelem és s szabadság volt, elege lett ugyanis az állandó cipekedéstől, és ahogyan fogalmaz, sokféle emberrel találkozott a tömegközeledésben. Eddig egyébként a férje, Rékasi Károly fuvarozta.

Igazi lovag, sokszor elvitt, ami jó volt, mert addig is egymással töltöttük az időt, és előfordult, hogy áttett programokat, hogy elvihessen. Mérhetetlenül hálás vagyok neki ezért. A tanfolyam alatt is végig támogatott lelkileg, még nem vezettünk együtt, de hamarosan arra is sor kerül.

Pikali hozzátette, már gondolkodik azon, milyen autót válasszon majd. Minél környezettudatosabb járművet szeretne magáénak tudni, és ezúttal biztos abban, hogy nem kell majd újabb húsz évet várnia, mielőtt megvásárolja. Leszögezte viszont, hogy gyerekeit addig nem ülteti maga mellé, amíg nem szerzett elegendő rutint.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik