Szórakozás

A szórakozás és a kényelem most kéz a kézben jár – Forstner Csenge, Kiss Virág és Bréda Bia fesztiváltippjei

A fesztiválok a zene élvezetéről, a kikapcsolódásról és az új élményekről, ismeretségekről szólnak. A szórakozás mellett azonban ilyenkor is figyelnünk kell a biztonságunkra, lelki- és fizikai egészségünkre. Kiss Virág fitnesz világbajnok, Bréda Bianka R&B dj és Forstner Csenge TikTok influencer osztják meg velünk legjobb tanácsaikat a felhőtlen szórakozáshoz. A lányok a Heineken Balaton Sound és a szállásuk közötti biztonságos utazásra is kitértek, amiről ezúttal a Bolt gondoskodott.

A nyári fesztiválok tökéletes kombinációi a szórakozásnak, a zene élvezetének és a különféle, izgalmasabbnál izgalmasabb közösségi élményeknek. A kellő óvatosság azonban nélkülözhetetlen ahhoz, hogy másnap is mindenki számára kellemes és emlékezetes élményként maradjon meg egy-egy átbulizott éjszaka. Főleg a női fesztiválozók számára fontos, hogy a fesztiválélmény biztonságos és pozitív legyen.

A Bolt magyarországi nagykövetei, Kiss Virág fitnesz világbajnok, Bréda Bianka R&B dj, illetve Forstner Csenge TikTok influencer elárulják, hogy ők mire figyelnek, amikor fesztiválozni indulnak:

Mindig maradj önmagad!

„Nekem az igazi felszabadultságot, azt, hogy elengedhetem magam, a zene jelenti.  Egy fesztiválon minden a zenéről szól és a zene okozta szeretetről. Szerintem a legfontosabb, hogy mindig maradjak önmagam és addig csináljam és úgy csináljam, ahogy a szívemből csak telik.” – meséli Bréda Bianka. A dj szerint arról sem szabad elfeledkeznünk, hogy nem csak fizikailag kell jól éreznünk magunkat a bőrünkben, ugyanilyen fontos, hogy lelkileg milyen kikapcsolódásra, feltöltődésre van épp szükségünk egy-egy nyári bulimaraton közben.

Bréda Bianka

Forstner Csenge a divat kapcsán egyre népszerűbbnek látja az izgalmasabb, mégis kényelmes hálós darabokat, amik remekül mutatják, hogy a fesztiválozók egyre bátrabbak az önkifejezésben és szívesen kísérleteznek új stílusokkal. „Bárhogy is öltözöl, végül mégiscsak az a lényeg, hogy merj önmagad lenni.” –  bátorít mindenkit Csenge.

A kikapcsolódásra igenis szükség van!

Kiss Virág, az ismert fitnesz modell mindig arra törekszik, hogy másokat is motiváljon a fizikai és a lelki egészség elérésére. “Ha fesztivál, akkor mindig azt szoktam mondani, hogy igenis kell pihenni és ki kell engedni a gőzt, még akkor is, ha sportolsz és szeretsz egészségesen étkezni. Nekem külön öröm, hogy már található a fesztiválokon egészséges étel és mellette szabadtéri kondipark is, úgyhogy, ha valaki szeretne egy kicsit mozogni, akkor azt is megteheti.” – Teszi le a voksát a fitnesz világbajnok a kikapcsolódás mellett, majd mosolyogva hozzáteszi. – „Extra tipp, hogyha csajok jöttök sátrazni! Kettőt hozzatok, egyet, amiben alszotok és egyet, amiben öltözködtök!

Tervezd meg előre az utadat!

Ne félj elengedni magad. Vegyél fel, amit szeretnél, érzed jól magad, táncolj, ahogy szeretnél! De azért azt hozzá kell tennem, hogy legyél óvatos.” – mondja Csenge. Amire sokan nem gondolnak, hogy az oda- és hazautazást is érdemes előre megtervezni és biztonságos módot választani. A legtöbben ilyenkor a taxiszolgáltatókat ajánlják. A Bolt-nál például már olyan funkciók is segítik a könnyebb és kényelmesebb utazást, mint az alkalmazáson keresztüli rendelés, amivel előre látni az útvonalat, az út kalkulált díját, a sofőr nevét, rendszámát, értékelését és érkezési idejét is. Sőt, az utasoknak lehetőségük van arra is, hogy utazásukat megosszák egy külső személlyel, aki így nyomon tudja követni az utat, megbizonyosodva arról, hogy a taxi rendben elért a célállomásra.

Mindenesetre, bárhogy is döntesz a szórakozással, a szállással vagy épp az utazással kapcsolatban, a lényeg, hogy egy számodra komfortos élményként élhesd meg a nyár felejthetetlen pillanatait! Többek között ebben hivatott támogatni téged a Bolt!

Magyarország legnagyobb fesztiváljain a Bolt

A Heineken Balaton Sound látogatói közül sokan a Bolt járműveit vették igénybe a biztonságos és kényelmes utazáshoz. A gyakorlott fesztiválozók idén már számos népszerű szabadtéri rendezvényen választhatták a taxis szolgáltatót. Az utasok a fesztiválszezonban a vállalattal találkozhattak többek közt a MBH Bank Gourmet fesztiválon, a Holly Peace Budapesten, a Heineken Balaton Sound ideje alatt Zamárdi területén, és a Fishing on Orfűn is. A nyár további részében a társaság autóit a Sziget fesztiválozói és a Hungaroringre, ezen belül legközelebb a Formula 1 Qatar Airways Magyar Nagydíj versenyre érkező és onnan induló utasok is igénybe vehetik majd.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik