Szórakozás

Szörnyű elmélete van a nőnek, akinek a férje két éve tűnt el egy görög nyaraláson

Carl Johan Holmboe Dahl / 500px / Getty Images
Carl Johan Holmboe Dahl / 500px / Getty Images
Tapasztalt túrázóként egy egyszerű kis sétára indult egy brit férfi egy görög szigeten, két éve senki sem tudja hol lehet, nyom nélkül eltűnt.

Heidi Wolstenhulme és a férje, David több mint negyven éve voltak házasok, amikor 2021 júniusában Görögországba, Serifos szigetére mentek nyaralni. Egyik reggel a 69 éves David úgy döntött, egyedül megy túrázni, azóta senki sem tudja, hogy mi történhetett vele – írja a LadBible című brit bulvárportál.

David tapasztalt túrázó volt, és nem tervezte, hogy túl messzire, vagy túl veszélyes terepre megy, mégis: mintha a föld nyelte volna el. A helyi hatóságok profi mentőcsapatai egyetlen apró nyomot sem találtak, ami arról árulkodott volna, hogy hová tűnt a férfi.

Azóta két év telt el, de David Wolstenhulme-nek még mindig semmi nyoma. Egy friss interjúban Heidi azt mondta, eleinte úgy érezte magát, mintha az egész nem is vele történne, hanem a tévében nézné.

Nem bírt egész nap a tengerparton ülni, ő sétálni, nézelődni szeretett. Akkoriban még rengeteg lezárás volt érvényben a koronavírus-járvány miatt, így túl sokfelé nem mehetett. Nem volt nála semmi, az útlevele, a pénztárcája sem, csak néhány euró, ha esetleg valamire szüksége lenne.

Davidet továbbra is eltűntként tartják nyilván, ami egyre több anyagi problémát okoz Heidinek, hiszen így nem fér hozzá férje örökségéhez.

Nagyon szeretné, ha a férje élve kerülne elő.  Bár tudja, hogy ez gyakorlatilag reménytelen, próbálja rávenni a hatóságokat, hogy indítsanak újabb keresőakciót, azon a területen, ahol David telefonja utoljára jelt adott.

Bár biztosat senki sem tud David hollétéről, elméletek azért vannak. Heidi attól tart, a férjét valóban a föld nyelte el: régen bányák működtek azon a környéken, így elképzelhető, hogy David beleesett egy rég elfeledett aknába.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik