Szórakozás

Csuti: Elfogadásra tanítom a lányomat, de ha tízen év múlva szike alá szeretne feküdni, mert úgy boldogabb, megengedném neki

Ivándi Szabó Balázs / 24.hu
Ivándi Szabó Balázs / 24.hu
Az üzletember szerint a lényeg a mértékletesség.

Szabó András Csuti a minap botoxkezelésen járt, ami után a Riposnak nyilatkozott. Mint mondta, évente jár kezelésre, amit egyáltalán nem is szégyell, hiszen a mértékletesség híve.

Egyáltalán nem mindegy, hány évesen, mit és miért, valamint melyik klinikán – és talán, ami a legfontosabb -, milyen doktorral szeretnénk elvégeztetni a beavatkozást! Legyen szó egyszerű pár perces beavatkozásról – amin én is voltam – , vagy nagyobb, komolyabb beavatkozásról!

– magyarázta a lapnak az üzletember.

Fontos, hogy olvassunk mindennek utána, és szerintem az sem ciki, ha kikérjük a környezetünk véleményét az ötletünkről. Ami viszont fontos téma, az a testképzavar! Filterworldben élünk, és ez, valamint a számos eltorzult arcú és testű híresség jó elrettentő példa lehet a mértékletességnek! A lényeg, hogy nem szabadna a plasztika rabjává válni. Ahogyan semminek nem szabad, mert káros.

Csutinál azt illetően is érdeklődött a portál, hogy mit szólna ahhoz, ha a lánya, Nina felnőttként úgy döntene, kés alá fekszik.

Apaként a kislányomat az elfogadásra tanítom. Szeresse önmagát, ahogy van, de bevallom, ha és egyáltalán »tízen év« múlva előrukkolna, hogy szike alá szeretne feküdni, mert úgy boldogabb, kiegyensúlyozottabban érezné magát, akkor azon a klinikán, annál a doktornál, amit én ideálisnak és biztonságosnak gondolok, megengedném neki. Természetesen elmondom majd neki, hogy mivel áll szemben, és mik lehetnek a dolog hátrányai

– tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik