Szórakozás

Az internetezők sírva röhögnek az amerikai tiktokkeren, aki panaszkodik, hogy Olaszországban gyalogolnia kellett

„Imáinkban és gondolatainkban vele vagyunk.”

Nem kis derültséget okoz az internetezőknek az az amerikai turista – de mondjuk inkább úgy, hogy tiktokker – aki néhány napja közzétett egy videót, amiben leírja olaszországi útján átélt szenvedéseit.

Röviden összefoglalva: a TikTokon Lexi Jordanként (milleniallex felhasználónévvel) posztoló nő arról panaszkodik, hogy az Amalfi-parton

gyalog kellett közlekednie.

A tiktoker már a videó elején is igen erőseket mond: szerinte minden influenszer, aki az Amalfi-part meglátogatását ajánlja, börtönt érdemel. Aztán kifejti. Azt mondja, a sok tiktokker dicséri a lenyűgöző kilátást – ám közben nem számol be a „kizáró okokról”. Idézzük:

Először is, lehetetlen ide eljutni, Nápolyba kell repülni, aztán Nápolyból vonattal Sorrentóba, majd 32 fokos melegben kell várni a kompra, hogy az összes csomagoddal felszállj, és felcipeld a járatra.

De ez még nem minden: a Denverben élő nő borzasztóan hiányolta az infrastruktúrát: „Amikor végül eljutsz az Amalfi-partra, ahhoz hogy elérd a legmagasabb pontokat, a gyönyörű szállodákat – mivel itt nincsenek utcák, nincsenek autók – 160 lépcsőn kell felgyalogolnod az összes csomagoddal, hogy feljuss ennek a gyönyörű térségnek a tetejére, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik. És aztán az összes áram is elment, mert az Amalfi-partnak nincs meg az az infrastruktúrája, ami ezt a turizmust támogatná” – mondta a videóban.

@millenniallex honestly my main takeaway is if youre gonna come here dont make the same mistake i did - go for at least a week and definitely not TWO DAYS 😭 #amalficoast #eurosummer #dying ♬ original sound - Lexi Jordan

És akkor jött a kommentszekció. Meg a Twitter. Csak néhány hozzászólást idézünk a közösségi felületekről:

Imáinkban és gondolatainkban ezzel a vakáción levő tiktokkerrel vagyunk. Valószínűleg a világon senki nem szenved most annyira, mint ő.

Az emberek tényleg nem keresnek rá egy utazás előtt, hogy milyen helyre utaznak?

Egyszerűen nem hiszem el, hogy a szép dolgok ritkák és nehezen hozzáférhetőek. Beszélni akarok egy menedzserrel!

Te jó ég, hogy fordulhatott elő, hogy az Almafi-partot a lakosoknak építették és nem a turistáknak?

Az egészben egyébként az a legszebb, hogy miközben a drámai videó arról szól, hogy a bőröndjeit neki kellett felcipelnie a rengeteg lépcsőn, az influenszer a kommentek között elárulta, hogy valójában a barátja és egy portás cipekedett, ő csak követte őket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik