Szórakozás

Taylor-túltengés: A Lautner-házaspár és Taylor Swift újraalkották a Pókember mémet

Nathan Congleton / NBC via Getty Images és John Medina / Getty Images
Nathan Congleton / NBC via Getty Images és John Medina / Getty Images
Nagyon jó barátok lettek.

Taylor Lautner és Taylor Swift 2009-ben jártak néhány hónapig, az év decemberében viszont szakítottak egymással. A rajongók szerint az énekesnő az Alkonyat színészéről írta a 2010-ben megjelent Back to December című számát, melyben Swift egy napbarnított illető bocsánatát kéri egy bizonyos éjszakán történt dolog miatt.

Swift és Lautner szakításának immár 14 éve, utóbbi tavaly meg is házasodott: egy Taylor Dome nevű ápolónőt vett feleségül, aki úgy döntött, felveszi a színész nevét, így már ő is Taylor Lautner.

Taylor Swift a minap a Lautner-házaspárt is meginvitálta a The Era nevű turnéjának kansasi állomására. A színészt még a színpadra is felhívta maga mellé, hogy méltassa egyebek között a kaszkadőr-mutatványokkal kapcsolatos tehetségét, amit nemrég az I Can See You című dalának klipjében is megcsillogtatott.

Ő egy gazán pozitív erő volt az életemben, amikor a Speak Now című albumomat készítettem, és szeretném elmondani, hogy minden egyes kaszkadőr-mutatványt ő csinált, amit a klipben láthattatok.

Ő és a felesége a legközelebbi barátaim lettek, és ez nagyon jól cseng, hiszen ugyanaz a keresztnevünk

tette hozzá Swift, akit később Lautner is hasonló módon méltatott a színpadon.

A színész később az Instagram-oldalán osztott meg egy közös fotót a feleségével és az énekesnővel. Újraalkották a Pókember mémet, amit két évvel ezelőtt a szuperhősmozi Nincs hazaút című harmadik részében is láthattak a nézők, csak akkor éppen az Andrew Garfield, Tom Holland és Tobey Maguire-féle felállásban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Taylor Lautner (@taylorlautner) által megosztott bejegyzés

Mint kiderült, Lautner felesége már gyerekként is nagy rajongója volt Taylor Swiftnek, a hármuknak szentelt bejegyzésben egy 13 évvel korábban készült is fotót is megosztott a követőivel, amin éppen az énekesnővel pózol, nem sejtve, hogy egy napon barátnők lesznek – és az exével házasodik majd össze.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tay Lautner (@taylautner) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik