Szórakozás

Celebrandi: a Puskás-Dallos házaspár segíti a celebeket a pártalálásban

Marjai János / 24.hu
Marjai János / 24.hu
Balázs Andrea is szerepet kapott a műsorban.

Az már tudható, hogy ki az a nyolc híresség, akik július 24-től az RTL Celebrandi című párkereső műsorában keresik az igazit. Bogdányi Titanilla, Danics Dóra, Jázmin Viktória, Schumacher Vanda, Frohner Fecó, Köcse György, Lukács Miki és Papp Zsombor remélik, hogy a realityben megtalálják civil párjukat. Őket a Puskás-Dallos házaspár, Puskás Peti és Dallos Bogi segítik majd a randizás világában, derül ki a csatorna kedden kiadott közleményéből.

Az első gyermekük érkezését váró házaspár hatalmas lendülettel vág bele a feladatba, hogy tanácsaikkal, ötleteikkel támogassák a celebeket, hogy rátaláljanak arra az ösvényre, ami a szerelemhez vezet

– írja az RTL, hozzátéve: a Puskás-Dallos Randiügynökség Balázs Andreával, az ügynökség recepciósával is kiegészül, „aki biztos támasza az érzelmi hullámvasútra felülő hírességeknek, akik bármikor fordulnak hozzá is, ha biztatásra, egy ölelésre, vagy éppen közös nevetésre vágynak”.

A műsor előzeteséből amúgy egyebek mellett az derül ki, hogy Danics Dóra nem folytatja az ismerkedést, ha randipartnere nem szereti Petőfi Sándort, Schumacher Vanda pedig egy olyan sráccal megy randizni, akinek az az első találkája.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik