Szórakozás

Árpa Attila: Az utóbbi időben kizárólag rosszfiú szerepekre keresnek meg, de ezen meg sem lepődöm

RTL
RTL
Azon sokkal inkább megrökönyödött, mikor egy drogéria kérte fel reklámarcának.

Árpa Attila pár napja a Facebookján osztotta meg, hogy az utóbbi időben milyen szerepekre castingolták és/vagy választották ki. Ezek között volt

  • albán korrupt zsaru,
  • korrupt FBI ügynök,
  • olasz korrupt rendőr,
  • korrupt német politikus.

A színészt a Bors kérdezte meg arról, hogy vajon miért főleg a rosszfiú szerepeket osztják rá. Árpa szerint a külső egyfelől genetika kérdése, másfelől viszont magunk is alakíthatjuk. „Színészként, egy castingra készülve befolyásolhatjuk a rendezőt, hogy minket válasszon, arckifejezéssel, hanghordozással, testtartással” – mondta el a lapnak, hozzátéve: az viszont, hogy megkapja-e a szerepet, a legkevésbé a színészen múlik, hiszen a végső döntést mindig a rendező hozza meg. Úgy gondolja, nem szabad elkeseredni, ha valaki elbukik egy felkérést, mivel ez a szakma velejárója.

Az utóbbi időben például kizárólag rosszfiú szerepekre keresnek meg és, ha őszinte akarok lenni ezen meg sem lepődöm. Azon sokkal inkább meg voltam rökönyödve, amikor 2014 környékén egy jellemzően női vásárlókört megcélzó drogéria kért fel reklámarcnak. Nem is értettem, miért engem választottak, hiszen az ilyen reklámokban inkább szelíd arcú férfiakat szoktak szerepeltetni.

Mindent egybe véve Árpa Attilának nincs oka panaszra, mivel kinézete révén sok munkája van.

A nyarat végig forgatom, külföldi nagy filmekben játszom, illetve hamarosan elkezdek forgatni egy magyar sorozatban, ahol nagyobb szerepem lesz. Erről sajnos még nem mondhatok többet, pedig izgatottan várom.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik