Szórakozás

Liam Payne 100 napra bevonult rehabra

David M. Benett / Dave Benett / Getty Images
David M. Benett / Dave Benett / Getty Images
Szeretett volna rendet tenni a fejében.

Liam Payne, korábbi One Direction-tag 100 napot töltött egy rehabilitációs intézményben. Erről egy vasárnap feltöltött YouTube-videóban beszélt, amit a PageSix szemlézett.

Sajnálom, hogy eltűntem. Tudjátok, van néhány oka, amiért így tettem, mivel szükségem volt egy kis időre, amit csak magamra fordíthatok

– kezdte videójában az énekes.

Olyasvalakivé váltam, akit már nem ismertem fel, és biztos vagyok benne, hogy ti sem

– tette hozzá.

Mint elárulta, bejelentkezett egy „csodálatos helyre Louisianában”, ahová azért ment, hogy „rendet tegyen a fejében”. Ott tartózkodása alatt új hobbikat keresett magának, így például rájött, hogy a zene- és versírás mellett a rajzolást is élvezi. Arról is beszélt, hogy az intézményben töltött idő alatt a telefonja sem volt nála.

Semmi kapcsolatom nem volt a külvilággal. (…) Távozáskor a telefonom visszakapcsolása volt a legnehezebb… Egy kicsit ijesztő volt

– fogalmazott Payne.

Azt mondta, az elvonó után azért jó volt visszatérni a világba, és hogy most azzal tölti az idejét, hogy minél jobban megismerje önmaga új verzióját. Mások mellett hatéves kisfiának és a gyerek anyjának, Cheryl Cole-nak is megköszönte, amiért megadták neki a lehetőséget a gyógyulásra.

Nincs értelme apának lenni, ha nem tudsz mit tanítani a gyerekednek. Nem hiszem, hogy eddig a pontig sok mindent mondhattam volna neki azon kívül, hogy nagyon mélyen szeretem őt.

Payne azt is megosztotta, hogy immár hat hónapja józan, és bár kicsit tart attól, hogy hamarosan dél-amerikai turnéra indul, biztos benne, hogy ő már rendben lesz. Rajongóinak azt is elmondta, hogy korábbi zenésztársai a One Directionből – Harry Styles, Niall Horan, Louis Tomlinson és Zayn Malik – mindvégig kitartottak mellette, és a segítségére siettek, amikor igazán szüksége volt rájuk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik