Szórakozás

Egy jachtról integetett Jamie Foxx, először látták azóta, hogy áprilisban kórházba került

Romain Maurice / Getty Images for Haute Living
Romain Maurice / Getty Images for Haute Living
Úgy fest, jól halad a rehabilitációja.

Jamie Foxx még áprilisban került kórházba Atlantában egy „orvosi vészhelyzet” miatt. A színész lánya májusban az Instagram-oldalán adott hírt arról, hogy az édesapja hazatért a kórházból és otthon lábadozik, az viszont azóta sem ismert, pontosan miért szorult Foxx kezelésre.

Az okokat hónapok óta találgatják. Mike Tyson egy podcastben arról beszélt, úgy tudja, Foxxnak agyvérzése volt, míg egy másik műsorban az hangzott el, hogy a színész részlegesen lebénult és megvakult, miután kötelezően beoltották koronavírus elleni vakcinával egy filmforgatást megelőzően. A podcaster, aki erről beszélt, azt is állította, hogy vérrög alakült ki Foxxnál, aminek következtében sztrókot kapott.

A szóban forgó összeesküvés-elméletet hetekkel ezelőtt a színész sajtósa cáfolta meg.

Hogy végülis mi történt Jamie Foxxszal, azt azóta sem tudni, a betegsége óta viszont először készült róla felvétel, amit a TMZ szerzett meg. A komikus egy jachton utazott, amikor egy másik vízi jármű elhaladt mellettük, a rajta utazók pedig heves ünneplésbe kezdtek, amikor meglátták. Foxx visszaintett nekik, úgy tűnt, jól van. A videót ide kattintva lehet megnézni.

Véletlen egybeesés, hogy a minap kezdtek el terjedni Madonnáról is az első fotók azután, hogy kiengedték őt a kórházból.

Kapcsolódó
Először fotózták le Madonnát azóta, hogy hazaengedték a kórházból
Egy barátnőjével sétálgatott a New York-i Upper East Side-on.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik