Szórakozás

Kovácsovics Fruzsina beszorult egy benzinkúti mosdóba, elrepedt bordával jutott ki

RTL
RTL
Kissé vécécentrikusra sikeredett az IstenEst legutóbbi adása.

Az IstenEst vasárnapi epizódjában Fluor Tomi, Kamarás Norbi és Kovácsovics Fruzsina voltak Istenes Bence vendégei. Az adás második felében az énekesnő elmesélte, hogy egyszer egy benzinkúti mosdóban repedt el a bordája.

Mint kiderült, sietősen betért a kúti mellékhelyiségbe, miután viszont magára zárta a fülke ajtaját, nem tudta kinyitni. Egy ideig dörömbölt, de mivel érkezett válasz, úgy döntött, a testi erejét felhasználva próbál kiszabadulni.

Hallottam, hogy nincs mozgás, meg semmi, és próbáltam először így kinyomni a vállammal, de ugye ezt nem lehet, mert ez egy kis hely. Próbálkoztam, hogy tudnék lendületet venni. Egy ilyen picike fülkében hogy veszel lendületet? Hát felállsz a vécére, nem? És akkor úgy dőlsz neki

– emlékezett vissza az énekesnő.

A kísérlet nem járt sikerrel, az ajtó ugyanis nem nyílt ki, Kovácsovics viszont a kilincsre csúszott, ami megrepesztette a bordáját. Végül az illemhely következő látogatója sietett a segítségére, aki értesítette az egyik benzinkúti alkalmazottat, hogy nyissa ki valahogy a fülkét.

Az említett történet után különböző vécéhasználattal és nyilvános mosdókkal kapcsolatos félelmeikről kezdtek el beszélgetni a vendégek, míg egy ponton Kamarás Norbi jelezte, hogy ő is azon emberek táborát erősíti, akik mindent levesznek magukról, ha nagyobb dolguk akad a vécében. Állítása szerint még az RTL székházában is mindig a megszokott ütemtervet követi: minden ruhadarabját a fülkében lévő peremre teszi, még a zokniját és a karkötőjét is leveszi erre az időre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik