Szórakozás

Hayley Atwell végre reagált a pletykára, miszerint összejöttek Tom Cruise-zal

Daniele Venturelli / Getty Images for Paramount Pictures
Daniele Venturelli / Getty Images for Paramount Pictures
A Mission: Impossible-t forgatták együtt.

Régóta pletykálják, hogy Tom Cruise összejött húsz évvel fiatalabb kolléganőjével, Hayley Atwell-lel a Mission: Impossible forgatásán. A színésznő most reagált a szóbeszédre, mikor a hétvégén megjelent interjúban az Independentnek azt mondta: Cruise-ra és a filmet rendező Christopher McQuarrie-re „afféle nagybácsikként” tekint, ami még kellemetlenebbé teszi azokat a pletykákat, miszerint bármelyikükkel randizott volna.

Mindig úgy vagyok vele, hogy »Ó, van néhány furcsa pletyka, amik alantasnak, kicsit mocskosnak tűnnek. Ez nem olyasmi, amiről híres szeretnék lenni.« Miért feltételeznek dolgokat a munkatársammal és a főnökömmel való kapcsolatomról?

– nyilatkozta Atwell. Mint mondta, azért is zaklatják fel az ilyesmi feltételezések, mert Cruise a kollégája, és szerinte ez nemcsak neki esik rosszul, hanem azoknak az embereknek is, akik közel állnak hozzá.

A színésznő arról is beszélt, mit javasolt neki Tom Cruise:

Amikor beszéltem vele erről, azt mondta: »Pontosan tudod, hogy ki vagy. Tudod, hogy neked mi a fontos. És ez az egyetlen dolog, ami számít. Az nem fontos, mit gondolnak rólad az emberek, ha tisztességes vagy önmagaddal szemben, és ismered a saját értékrended.«

Hayley Atwellt egyébként idén áprilisban jegyezte el a párja, Ned Wolfgang Kelly zenész.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik