Szórakozás

A felvételi bizottság elnöke előtt landolt Hajdú Steve foga, amikor először felvételizett az SZFE-re

TV2
TV2
„Fiatalember, ez az öné.”

A Reggeli mai adásában Megyeri Csilla és Hajdú Steve idézték fel életük legkellemetlenebb élményeit. Utóbbi a fogával járt pórul még végzős gimnazista korában, amikor egy háromnapos felvételit igyekezett sikerre vinni. Az SZFE-re szeretett volna bejutni, ám mielőtt felszállt volna a Budapestre tartó vonatra, vásárolt magának egy zsemlét, amibe beletört az egyik foga.

Már akkor volt egy ilyen hármas korona a metszőfogamon meg a bal kettesen. És ahogy beleharaptam 6:50-kor a szottyos zsemlébe, éreztem, hogy valami szelel

– magyarázta a színész, aki ekkor visszatette a kipottyant fogát, úgy vágott neki a több napos felvételinek.

Végül az utolsó rostán hullott ki, ekkor ugyanis azt szerette volna felmérni a bizottság, milyen hangosan tud szavalni. A Nemzeti Dal egyik részletét kérték tőle, és miután másodjára is rászóltak, hogy eressze ki jobban a hangját, a laza foga az őt vizsgáztató bizottság asztalán landolt, éppen az elnök előtt.

Életem legkínosabb élménye. Kossuth-díjas felvételiztető művész fogta a hármas fogamat. »Fiatalember, ez az öné«

– emlékezett vissza Hajdú, akinek végül az elnök adta a kezébe a fogát.

Bár a felvételije ekkor nem volt sikeres, miután visszatért Debrecenbe, bulizott egyet a barátaival, aminek hevében ismét lába kélt a fogának. A lakótelepen kezdték keresni, majd végül rájöttek, hogy az egyikük táskájába pottyant bele.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik